Villa`s voor vakantieverhuur op het toscaanse platteland


De nieuwe trend in het toerisme is het huren van vakantievilla's en de reden voor deze keuze is begrijpelijk: veel ruimte, elegantie, privacy, zelfstandigheid en goede prijzen. Of je nu met familie of vrienden op reis bent, waarom profiteer je niet van de geweldige aanbiedingen van villa's voor verhuur in Toscane die ons agentschap, sinds jaren actief in deze sector, je biedt?


We hebben veel villa's voor verhuur in Toscane en de medewerkers van ons agentschap heeft het beste aanbod voor je geselecteerd. Enkele bevinden zich vlakbij het historisch centrum van de grootste toscaanse steden, maar het grootste deel bevindt zich middenop het toscaanse landschap dat wereldwijd bekend is vanwege zijn schoonheid. Toscane bevindt zich in het centrum van Italie en heeft dus een ideale ligging om eenvoudig zowel het noorden als het zuiden van Italie te bereiken. Maar niet alleen, Toscane zelf is het waard om ontdekt te worden.

» Meer details

 

Villa Piana Verde Villa Piana Verde

Villa met zwembad in de omgeving van Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. 5 slaapplaatsen, tuin, air conditioning, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Thermale baden, golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 900 € - max: 1100 €
Meer details
Villa Guido Villa Guido

Villa voor vakanties op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca. 12/13 slaapplaatsen, zwembad, tuin, hydromassage. Manege en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2750 €
Meer details
Villa Biagioni Villa Biagioni

Vakantievilla te huur in Garfagnana vlakbij Lucca in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbiding.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1890 €
Meer details
Villa Chiara Villa Chiara

Vakantievilla met dependance in Chianni (Pisa), in de Valdera. 16/19 slaapplaatsen, omheinde zwembad, hydromassage, internetverbinding, privé-tennisbaan, speelplaats voor kinderen, jeu-de-boules veld. Op enkele kilometers van de stranden van Rosignano Solvay; thermale kuuroorden vlakbij.

7 dagen: min: 2000 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Vanessa Villa Vanessa

Villa met 8+2 slaapplaatsen vlakbij Pienza (Siena), in het hart van de Val d`Orcia. Grote tuin, zwembad, barbecue, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, manege en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1390 € - max: 2400 €
Meer details
Villa Giulio Villa Giulio

Villa voor vakanties in de vlakte van Lucca, in Montecarlo. 6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinsing, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 950 € - max: 1300 €
Meer details
Villa Marinella Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

7 dagen: min: 1950 € - max: 2700 €
Meer details
Villa Corso Villa Corso

Villa met zwembad te huur in de omgeving van Arezzo, Toscane. Villa met 14/15 slaapplaatsen, panorama uitzicht

7 dagen: min: 1125 € - max: 2500 €
Meer details
Villa Alberoro Villa Alberoro

Mooie villa met 10 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in de omgeving van Monte San Savino (Arezzo). Grote tuin, zwembad, internet verbinding, air conditioning, barbecue. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1065 € - max: 2535 €
Meer details
Villa S Giovanni Villa S Giovanni

Historische italiaanse vakantievilla vlakbij San Miniato (Florence) in Toscane . Villa met 8/10 bedden en privé zwembad

7 dagen: min: 1450 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Montalcino Villa Montalcino

Villa te huur voor een vakantie in Montalcino (Siena), in Toscane. Villa met 11/13 slaapplaatsen, privé-zwembad.

7 dagen: min: 1940 € - max: 2315 €
Meer details
Villa Marino Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

7 dagen: min: 4000 € - max: 7735 €
Meer details
Villa Casciana Villa Casciana

Huurvilla voor vakanties in de laaggelegen Valdarno, tussen Pisa en Livorno, in Casciano Terme. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internetverbinding, proeverijen, kookcursussen. Thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1240 € - max: 2290 €
Meer details
Villa Botticelli Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Siena Villa Siena

Vakantievilla met zwembad vlakbij Siena in Toscane . Prachtige ligging, parkerplaats, 4/6 slaaplaatsen

7 dagen: min: 1016 € - max: 1544 €
Meer details
Villa Claudio Villa Claudio

Lieflijke villa met 9+2 slaapplaatsen op het platteland rondom Pistoia, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in de Valdinievole. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, kinderspeelplaats. Golfclub, manege, tennisclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2865 €
Meer details
Villa Tiglio Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Villa Sea Beach Villa Sea Beach

Villa met 9/10 slaapplaatsen voor vakanties in de toscaanse Maremma, in Castiglione della Pescaia (Grosseto). Op slechts 20 meter van de zee, tuin, privé-pijnbomenbos, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2375 € - max: 5015 €
Meer details
Villa Sansepolcro Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1688 €
Meer details
Villa Casentino Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details
Villa Limoni Villa Limoni

Luxe vakantievilla met zwembad te huur nabij Cortona in Toscane. Villa voor 4/6/10 personen.

7 dagen: min: 600 € - max: 3400 €
Meer details
Villa Ginetta Villa Ginetta

Luxueuze villa met 12+6 slaapplaatsen op het platteland rondom Grosseto, in de Maremma. Zwembaden, groot park, hydromassage, solarium zone, sportzaal, turks bad, air conditioning, internet verbinding, barbecue, kinderspeelplaats, oven voor pizza's. Manege, Natuurpark van de Maremma en stranden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 € - max: 4900 €
Meer details
Villa Cascina Villa Cascina

Oude villa in de omgeving van Cortona, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6+2 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, barbecue, kinderspelen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1330 € - max: 3990 €
Meer details
Villa Gusi Villa Gusi

Elegante villa met 12+2 slaapplaatsen in Casentino, vlakbij Arezzo. Grote tuin, panoramisch zwembad, kinderspeelplaats, tennisbaan, houtoven, barbecue, tafelvoetbal, biljart, ping-pongtafel, internetverbinding. Organisering van bezoeken aan olijvenpersingen en wijnkelders.

7 dagen: min: 1900 € - max: 3150 €
Meer details
Villa Valentina Villa Valentina

Vakantievilla vlakbij Lucca, in Monsagrati. 8/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding. De villa bevindt zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Costa degli Etruschi Villa Costa degli Etruschi

Villa met 6/8/12 slaapplaatsen voor vakanties in de Hoge Maremma - Val di Cecina, in Monteverdi Marittimo (Pisa). Grote tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege en tennisclub in de omgeving. Op enkele kilometers van de golf van Baratti en de stranden van de Etruskische Kust.

7 dagen: min: 735 € - max: 3705 €
Meer details
Villa Castiglioncello Villa Castiglioncello

Villa met 8+2 slaapplaatsen in Castiglioncello, in de provincie Livorno, in de Val di Cecina. Barbecue, internetverbinding, air conditioning, grote tuin, fietsen. Op enkele meters van het strand. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1915 € - max: 3250 €
Meer details
Villa Cellini Villa Cellini

Luxe villa in de Val d`Orcia tussen Montepulciano en Pienza. Siena en Arezzo zijn eenvoudig bereikbaar. Schitterende panoramische ligging. Exclusieve tuin en zwembad. WI-FI internetverbinding. Golfbanen en thermale baden in de nabijheid. 8+2 slaapplaatsen

7 dagen: min: 2500 € - max: 4140 €
Meer details
Landhuis Fontana Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2465 €
Meer details
Villa Bucolica Villa Bucolica

Villa met privé-zwembad te huur in Toscane nabij Cortona (Arezzo). 10/11 slaapplaatsen, tuin, internet verbinding en parkeerplaats.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2400 €
Meer details
Villa Val d`Orcia Villa Val d`Orcia

Elegante villa voor vakanties in de Val d`Orcia, in Castiglione d`Orcia (Siena). 15 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, kinderspeelplaats, barbecue. Schitterend uitzicht over het landschap van de Val d`Orcia.

7 dagen: min: 2285 € - max: 4205 €
Meer details
Villa Montepulciano Villa Montepulciano

Panoramisch gelegen villa op de top van een typisch Toscaanse heuvel nabij Chianciano Terme en Montepulciano. Villa met 8/10 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Angelo Villa Angelo

Vakantievilla vlakbij Cortona (Arezzo), in de Valdichian. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, hydromassage, kinderspelen.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2250 €
Meer details
Villa Garfagnana Villa Garfagnana

Elegante villa voor vakanties uit de XVIe eeuw in Garfagnana, vlakbij Lucca. 10/11 slaapplaatsen, buitenzwembad, overdekt zwembad met hydromassage, internet verbinding, prachtig panorama.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2800 €
Meer details
Villa Montecatini Villa Montecatini

Vakantievilla in Montecatini, in de Valdinievole, vlakbij Pistoia. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue. Thermale baden en manege met paardrijschool in de omgeving. Excursies te paard.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2300 €
Meer details
Villa Casaglia Villa Casaglia

Elegante villa voor vakantie vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, tuin, air conditioning.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2300 €
Meer details
Villa Isabelle Villa Isabelle

Villa met zwembad voor vakanties vlakbij Subbiano (Arezzo), in Casentino. 12 slaapplaatsen, tuin, internetverbinding, speelgelegenheid voor kinderen. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino.

7 dagen: min: 1665 € - max: 3335 €
Meer details
Villa Vigneto Villa Vigneto

Villa met 10/12 slaapplaatsen in de omgeving van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding, uitzicht over Arezzo. Tennisbanen en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 2990 € - max: 4390 €
Meer details
Villa Cortona Villa Cortona

Voormalig landhuis veranderd tot vakantievilla in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, vlakbij Cortona (Arezzo). 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 € - max: 3250 €
Meer details
Villa Lucca Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

7 dagen: min: 1512 € - max: 2126 €
Meer details
Villa Forte dei Marmi Villa Forte dei Marmi

Elegante woning gelegen in het centrum van Forte dei Marmi. Villa met 6 slaapplaatsen op korte afstand van het strand van de zee van Versilia. Airconditioning

7 dagen: min: 1000 € - max: 3470 €
Meer details
Landhuis Camaiore Landhuis Camaiore

Landhuis met 6+2 slaapplaatsen voor vakanties op de heuvels tussen Lucca en Montecatini Terme, in Lappato, op enkele kilometers van Viareggio en de toeristische lokaliteiten van de Versilia. Zwembad, tuin, internetverbinding, kinderspelen, barbecue. Tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1160 € - max: 2005 €
Meer details
Villa Letizia Villa Letizia

Luxueuze villa met privι-zwembad te huur in Siena in Toscane. Elegante villa met 8/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 3190 € - max: 4665 €
Meer details
Villa Francesca Villa Francesca

Oude villa in Bagni di Lucca, in de Garfagnana. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, sauna, hydromassage, internetverbinding, barbecue. Thermale baden in de omgeving. Op enkele kilometers van de stranden van Viareggio.

7 dagen: min: 2700 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Agneta Villa Agneta

Luxueuze villa uit de zeventiende eeuw met 14 slaapplaatsen tussen Poggibonsi en Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, park met uitzicht over de toscaanse heuvels, internetverbinding. Golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4700 € - max: 7000 €
Meer details
Villa Bolsena Villa Bolsena

Elegante villa voor vakanties vlakbij het meer van Bolsena, tussen Pitigliano (Grosseto) en San Casciano dei Bagni (Siena). 10 slaapplaatsen, zwembad. Thermale locaties en natuurpark in de omgeving. Mogelijkheid om watersporten uit te oefenen.

7 dagen: min: 1700 € - max: 2000 €
Meer details
Villa Orcia Villa Orcia

Villa voor vakanties in de Val d`Orcia, in de omgeving van Pienza (Siena). 8+2 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Op enkele kilometers van de thermale baden van Bagno Vignoni en Chianciano Terme. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2200 € - max: 4420 €
Meer details
Villa Simonetta Villa Simonetta

Villa met 6 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo) en de Abdij van Farneta. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 985 € - max: 1680 €
Meer details
Villa Poggibonsi Villa Poggibonsi

Oude hooiberg gerestaureerd en veranderd in een villa met 4+1 slaapplaatsen vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, air conditioning, hydromassage, internet verbinding.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2025 €
Meer details
Villa Follonica Villa Follonica

Villa met zwembad vlakbij Follonica, in Scarlino (Grosseto), in de toscaanse Maremma. 7/17 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, air conditioning, internet verbinding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1610 € - max: 6000 €
Meer details
Villa Bolgheri Villa Bolgheri

Villa met 4+2 slaapplaatsen vlakbij de stranden van Marina di Bibbona (Livorno), langs de Costa degli Etruschi, tussen Bibbona en Bolgheri. Grote tuin, barbecue, zwembad.

7 dagen: min: 1105 € - max: 2045 €
Meer details
Villa Bibbona Villa Bibbona

Villa met 4+2 slaapplaatsen vlakbij Bibbona en Marina di Bibbona (Livorno), in de Val di Cecina. Compleet omheinde tuin, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 858 € - max: 2000 €
Meer details
Appartement Punta Ala Appartement Punta Ala

Elegant appartement in een villa op enkele kilometers van Castiglione della Pescaia (Grosseto), in Maremma. 4 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning, privé-tuin. Golfclub en manege in de omgeving. Op enkele meters van de schitterende stranden van Punta Ala. Piombino en de veerboten naar het eiland Elba zijn eenvoudig bereikbaar.

7 dagen: min: 670 € - max: 1275 €
Meer details
Villa Le Palme Villa Le Palme

Elegante villa met 15 slaapplaatsen op het platteland rondom Grosseto, in de Maremma. Zwembad, barbecue, internet verbinding. Schitterend uitzicht over het omringende landschap, op enkele kilometers van de stranden van de kust van Grosseto, het Natuurpark Uccellina en de thermale baden van Saturnia.

7 dagen: min: 3190 € - max: 4150 €
Meer details
Villa Siena Villa Siena

Luxe villa met privé-zwembad voor vakanties in Monteriggioni, in de provincie Siena, in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1350 € - max: 2330 €
Meer details
Villa Pistoia Villa Pistoia

Plattelandsvilla uit de XIXe eeuw in Valdinievole, op enkele kilometers van Pistoia. 12/19 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. Landgoed van 20 compleet omheinde hectare.

7 dagen: min: 3735 € - max: 5415 €
Meer details
Villa Val di Cecina Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Villa Cinquale Villa Cinquale

Luxe villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Forte dei Marmi (Lucca), in Versilia. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, houtoven, air conditioning. Maximale privacy.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6220 €
Meer details
Villa Barbara Villa Barbara

Villa te huur vlakbij Pistoia tussen Pisa en Florence in Toscane . De villa (18 slapplaatsen) bevindt zich in de heuvels van Montealbano met een prachtig uitzicht op de vallei . Zwembad

7 dagen: min: 1000 € - max: 4000 €
Meer details
Villa San Gimignano Villa San Gimignano

De villa is gelegen nabij Montaione, een van oorsprong Etruskisch dorp, gelegen op 16 kilometer van San Gimignano. Villa met 8 slaapplaatsen en privé-zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1733 € - max: 3335 €
Meer details
Villa Mauro Villa Mauro

Vakantievilla vlakbij Cortona, in Terontola (Arezzo), in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding, kleine sportplaats.

7 dagen: min: 1335 € - max: 3335 €
Meer details
Villa Sassorosso Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1850 €
Meer details
Villa Scannagallo Villa Scannagallo

Villa voor vakanties in de omgeving van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 18/22 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, groot park. Verblijven toegankelijk voor gehandicapten.

7 dagen: min: 2650 € - max: 5300 €
Meer details
Villa Valdarno Villa Valdarno

Villa met 8 slaapplaatsen in Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Tuin, zwembad, houtoven.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2200 €
Meer details
Villa Montecchio Villa Montecchio

Middeleeuwse uitkijktoren veranderd tot vakantievilla in Montecchio di Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 9 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding, finse sauna.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1750 €
Meer details
Villa Fioremma Villa Fioremma

Elegante villa met 18+4 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij het oude dorpje Lucignano (Arezzo). Groot park, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Manege, tennisbanen, thermale baden en golfclub op enkele kilometer.

7 dagen: min: 3250 € - max: 6190 €
Meer details
Villa Marciano Villa Marciano

Villa met 8+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, in Civitella in Val di Chiana, in de provincie Arezzo. Grote tuin, zwembad, internetverbinding. Outlet en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1735 € - max: 3335 €
Meer details
Le Casette Le Casette

Villa’s in agitoerisme voor vakanties in de toscaanse Maremma, in Pitigliano, in de provincie Grosseto. 13/16 slaapplaatsen, 2 zwembaden, grote geheel omheinde tuin, houtoven, barbecue. De Thermen van Saturnia in de omgeving. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 938 € - max: 3213 €
Meer details
Villa Porto S. Stefano Villa Porto S. Stefano

Vakantiehuis te huur op de heuvels van Porto Santo Stefano (Maremma) in Toscane. Vakantiehuis met 9 bedden, air conditioning in twee slaapkamers.

7 dagen: min: 1290 € - max: 4090 €
Meer details
Villa Camaiore Villa Camaiore

Vakantievilla in de Versilia, in Camaiore (Lucca), aan de voet van de Apuane Alpen. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbiding, air conditioning, groot tuin. Op enkele kilometers van de stranden van Lido di Camaiore en Viareggio.

7 dagen: min: 2220 € - max: 4140 €
Meer details
Villa Argentario Villa Argentario

Villa met 4+7 slaapplaatsen op het voorgebergte van de Argentario, in de provincie Grosseto, in de Maremma. Privé-tennisbaan, hydromassage, sauna, air conditioning. Manege, golfclub en thermen op enkele kilometers. Stranden op enkele meters afstand.

7 dagen: min: 1150 € - max: 2700 €
Meer details
Villa Pisa Villa Pisa

Luxe villa in San Miniato vlakbij Florence in Toscane. Luxe villa met 14 slaapplaatsen, airconditioning, tuin, zwembad, golfbaan in de omgeving.

7 dagen: min: 5545 € - max: 6600 €
Meer details
Villa Valdera Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Palazzo delle Rose Palazzo delle Rose

Oude luxueuze villa in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 8/10/12 slaapplaatsen, privezwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 2345 € - max: 5290 €
Meer details
Villa Santa Lucia Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

7 dagen: min: 3640 € - max: 6440 €
Meer details
Villa Manola Villa Manola

Elegante luxe villa met privι-zwembad in Val d’Orcia vlakbij Pienza (Siena). 10 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3840 € - max: 5190 €
Meer details
Villa Torre Rossa Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Villa Casale Cortona Villa Casale Cortona

Elegante luxe villa met grote tuin en zwembad in de omgeving van Cortona, in de Valdichiana, ten zuiden van Arezzo. 12 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, Internetverbinding.

7 dagen: min: 3360 € - max: 4360 €
Meer details
Villa Jacopo Villa Jacopo

Luxueuze villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 10 slaapplaatsen, zwembad, sportplaats, hydromassage, internet, satelliet TV, ping-pongtafel, barbecue. Tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1495 € - max: 2890 €
Meer details
Villa Arezzo Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 3380 € - max: 5630 €
Meer details
Landhuis San Gimignano Landhuis San Gimignano

Luxe villa met 12+2 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdelsa, in San Gimignano, in de provincie Siena. Grote tuin, zwembad, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven, kinderspeelplaats, hydromassage. Tennisclub, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5400 € - max: 7800 €
Meer details
Villa Moriano Villa Moriano

Elegante villa voor vakanties in Lucca, op enkele kilometers van de Garfagnana, de Apuane Alpen en de stranden van de Versilia. 16 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding, hydromassage, toscaanse kooklessen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa Rita Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 € - max: 5500 €
Meer details
Villa Il Torrione Villa Il Torrione

Elegante villa uit de elfde eeuw met 8/12 slaapplaatsen in de Maremma, vlakbij Orbetello, in de provincie Grosseto. Grote tuin, panoramische terrassen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5000 € - max: 14500 €
Meer details
Kasteel Livorno Kasteel Livorno

Imposant kasteel met 12/20/26 slaapplaatsen in de Maremma, tussen Grosseto en Livorno. Zwembad, grote tuin, externe hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Tennisclub, thermale baden, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 10000 € - max: 23000 €
Meer details
Kasteel Maremma Kasteel Maremma

Kasteel met 13+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Maremma, in de provincie Grosseto. Zwembad, tuin, kinderspeelplaats, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 5320 € - max: 7980 €
Meer details
Villa Castiglione Villa Castiglione

Elegante villa met 18+6 slaapplaatsen in de omgeving van Castiglion Fiorentino (Arezzo), in de Valchiana. Groot park, twee zwembaden, sauna, hydromassage, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 6920 € - max: 8575 €
Meer details
Villa Paolina Villa Paolina

Luxueuze historische villa met 16 slaapplaatsen in de sienese Valdichiana, in Montepulciano. Grote tuin, barbecue, zwembad, internet verbinding. Schitterend uitzicht. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 4740 € - max: 4740 €
Meer details
Villa Fucecchio Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details
Villa Valdinievole Villa Valdinievole

Elegante villa uit de eerste helft van de negentiende eeuw vlakbij Montecatini Terme (Pistoia) en zijn thermale baden, in Valdinievole. 10+2 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 2445 € - max: 5425 €
Meer details
Villa Sarteano Villa Sarteano

Luxueuze villa met 14 slaapplaatsen in de Valdichiana, op het platteland van Siena. Zwembad, groot park, air conditioning, internetverbinding, sauna. Schitterend panoramisch uitzicht. Thermale baden en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 8835 € - max: 11315 €
Meer details
Villa Cipressi Villa Cipressi

Villa uit de vijftiende euw met 10+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Capolona (Arezzo). Zwembad, grote tuin, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 2770 €
Meer details
Villa Fontana Villa Fontana

Luxueuze villa met 14+5 slaapplaatsen op enkele kilometers van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue, turks bad, hydromassage, air conditioning, internet verbinding. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 5200 € - max: 7500 €
Meer details
Villa La Veduta Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4965 € - max: 8275 €
Meer details
Landhuis Stefano Landhuis Stefano

Villa voor vakanties in de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia, in de provincie Siena. 14/15 slaapplaatsen, zwembad, tuin, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, tennisbanen en golfclub vlakbij.

7 dagen: min: 2490 € - max: 3615 €
Meer details
Landhuis Elsa Landhuis Elsa

Elegant landhuis veranderd in een villa in de omgeving van Casole d’Elsa (Siena), in de Valdelsa. 11/12 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internet verbinding, kooklessen, proeverijen. Schitterend uitzicht. Manege, golfbanen en tennisbanen in de nabijheid.

7 dagen: min: 1105 € - max: 3130 €
Meer details
Villa Valtiberina Villa Valtiberina

Villa met zwembad in de Valtiberina, vlakbij Sansepolcro (Arezzo). Villa met 16+1 slaapplaatsen, park, panoramisch uitzicht, internet, satelliet TV, barbecue, garage.

7 dagen: min: 1600 € - max: 4933 €
Meer details
Villa Ventura Villa Ventura

Villa te huur voor vakantie vlakbij Arezzo in Toscane . Villa met 10/12 bedden, zwembad, uitzicht

7 dagen: min: 1850 € - max: 2200 €
Meer details
Villa Volterra Villa Volterra

Villa vlakbij Volterra in Toscane . Villa met 9/11 bedden, airconditioning en zwembad

7 dagen: min: 1405 € - max: 3575 €
Meer details
Villa Torre Medioevale Villa Torre Medioevale

Luxueuze villa met zwembad in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1490 € - max: 3850 €
Meer details
Villa Del Poggio Villa Del Poggio

Vakantievilla met zwembad te huur nabij Arezzo in Toscane. Villa met 6/8/10 slaapplaatsen, ruime tuin, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1255 € - max: 3060 €
Meer details
Villa Casole Villa Casole

Vakantievilla in het Toscaanse landschap nabij Siena. 8 slaapplaatsen, zwembad, tuin, trekking, barbecue, satelliet tv, wasservice, parkeerplaats

7 dagen: min: 1760 € - max: 2785 €
Meer details
Villa Lucia Villa Lucia

Villa in de Valdichiana, in Cortona, in de provincie Arezzo. 6/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, air conditioning. Mogelijkheid aan wandelen en excursies op de mountain bike.

7 dagen: min: 1650 € - max: 3300 €
Meer details
Villa Chiusi Villa Chiusi

Villa met zwembad voor een vakantie in een groene natuurlijke oase. Zwembad. 9 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1125 € - max: 2900 €
Meer details
Villa La Rosa Villa La Rosa

Landhuis op het toscaanse platteland tussen Chianciano Terme en Orvieto ten zuiden van Siena. 10+2 slaapplaatsen. Privé-zwembad, satelliet TV, parkeerplaats.

7 dagen: min: 1355 € - max: 2765 €
Meer details
Villa Radicondoli Villa Radicondoli

Villa voor vakantiehuur in het platteland van Radicondoli in de Vallei Elsa ( Valdelsa ) dichtbij Siena. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

7 dagen: min: 1990 € - max: 3150 €
Meer details
Villa Valdichiana Villa Valdichiana

Villa met zwembad op het platteland rondom Siena, vlakbij Montepulciano. 10 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2200 € - max: 4115 €
Meer details
Villa Lucignano Villa Lucignano

Villa in de Valdichiana, in de omgeving van Lucignano (Arezzo). 10 slaapplaatsen, privι-zwembad, grote tuin, barbecue, satelliet TV.

7 dagen: min: 2790 € - max: 4090 €
Meer details
Villa Lilly Villa Lilly

Villa met 8 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1980 € - max: 2900 €
Meer details
Villa Convento Villa Convento

Villa in Monteroni d’Arbia, in de siense Crete, op enkele kilometers van Siena. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internet verbinding, satelliet TV.

7 dagen: min: 5460 € - max: 8160 €
Meer details
Villa Sinalunga Villa Sinalunga

Elegante villa met zwembad in Sinalunga (Siena), tussen Montepulciano en Pienza, in de Valdichiana. 14 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, jeu de boules veld, satelliet TV, houtoven.

7 dagen: min: 2630 € - max: 5125 €
Meer details
Villa Bettolle Villa Bettolle

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 10/12 slaapplaatsen, hydromassage, sportplaats, satelliet TV, internet, barbecue, ping-pong. Manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1355 € - max: 2810 €
Meer details
Villa Irene Villa Irene

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, op de grens tussen de provincies Arezzo en Siena, in Lucignano. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internet verbinding. Ruimtes toegankelijk voor personen met een handicap.

7 dagen: min: 1500 € - max: 3000 €
Meer details
Villa Poggiolo Villa Poggiolo

Vakantievilla vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 1425 € - max: 2970 €
Meer details
Villa Federica Villa Federica

Twee appartementen in een villa op het toscaanse platteland tussen de Maremma en de Val d’Orcia, in Roccastrada (Grosseto). 12+4 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, parkeerplaats.

7 dagen: min: 1815 € - max: 3540 €
Meer details
Villa Paolo Villa Paolo

Villa voor vakanties in de Hoge Valdarno, in de omgeving van Loro Ciufenna (Arezzo). 10/13 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, internetverbinding, 3 garages, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1520 € - max: 3100 €
Meer details
Villa Andrea Villa Andrea

Elegante villa met groot park in Siena, op weinige minuten loopafstand van Piazza del Campo. 5 slaapplaatsen, zwembad, tennisbaan, air conditioning, internetverbiding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1390 € - max: 2790 €
Meer details
Villa Creti Villa Creti

Leuke vakantievilla in het hart van de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 6 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub, manege en een oulet in de omgeving.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2850 €
Meer details
Villa Bocena Villa Bocena

Sierlijk villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 7 slaapplaatsen, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 1345 € - max: 2490 €
Meer details
Villa Civitella Villa Civitella

Vakantievilla in Civitella in Val di Chiana (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, groot tuin en practhige uitzicht.

7 dagen: min: 2080 € - max: 3205 €
Meer details
Villa Diana Villa Diana

Villa uit de achttiende eeuw voor bruiloften in Monticiano (Siena), in de Val di Merse. 18 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, grote tuin. Thermale badplaatsen, golfbaan en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 7685 € - max: 8095 €
Meer details
Villa Belvedere Villa Belvedere

Villa voor vakanties in de omgeving van Arezzo, in de Valtiberina. 12/14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, kooklessen, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2600 € - max: 4100 €
Meer details
Villa Marie Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details
Villa Colle Val d`Elsa Villa Colle Val d`Elsa

Villa met 12+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Colle Val d`Elsa (Siena), op enkele kilometers van San Gimignano. Tuin, zwembad, internetverbinding, kinderspeelplaats, barbecue.

7 dagen: min: 1850 € - max: 2590 €
Meer details
Villa Fabiane Villa Fabiane

Villa in Monte San Savino in de Valdichiana tussen Siena en Arezzo. Panoramische positie. Rustig en geisoleerd. Zwembad, tuin, parkeerplaats. 10+2 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1500 € - max: 3500 €
Meer details
Villa Petraia Villa Petraia

Villa met 12 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Zwembad, barbecue, internetverbinding, adembenemend uitzicht over de onderliggende vallei. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1290 € - max: 3940 €
Meer details
Villa Roselle Villa Roselle

Villa met 16+8 slaapplaatsen in de Maremma, tussen Campagnatico en Grosseto. Zwembad, groot park, air conditioning, internetverbinding, barbecue, hydromassage. Stranden, het Rivierpark van de Ombrone, het Natuurpark van de Maremma, golfclub en manege op enkele kilometers. Archeologische plaatsen in de omgeving.

7 dagen: min: 2205 € - max: 4851 €
Meer details
Villa Madonna Villa Madonna

Villa met 8 slaapplaatsen in de Val d`Orcia, op enkele kilometers van San Casciano dei Bagni (Siena), op de grens tussen Toscane, Umbrie en Lazio. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, barbecue. Golfclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1015 € - max: 3680 €
Meer details
Villa Panorama Villa Panorama

Villa met 8 slaapplaatsen in de Valdelsa, in de omgeving van Sovicille (Siena). Grote tuin, zwembad, barbecue, air conditioning. Schitterend uitzicht over het omliggende landschap en de stad Siena. Op enkele kilometers van de Chianti regio.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details
Villa Cozzile Villa Cozzile

Villa met 10+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montecatini Terme (Pistoia), in Valdinievole. Grote tuin, zwembad met hydromassage, kleine sportzaal, barbecue. Golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1790 € - max: 2980 €
Meer details
Villa Lucchese Villa Lucchese

Historische villa uit het einde van de veertiende eeuw met prachtig uitzicht over de vlakte van Lucca op enkele kilometers van het centrum van Lucca en de stranden van de Versilia. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 2015 € - max: 3260 €
Meer details
Villa Pieve Villa Pieve

Villa met zwembad in de omgeving van Chianciano Terme (Siena), in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, grote tuin, internet verbinding, schitterend panorama. Op enkele kilometers van de thermale inrichtingen van Chianciano Terme en San Casciano dei Bagni.

7 dagen: min: 3385 € - max: 4305 €
Meer details
Villa Carmen Villa Carmen

Villa met 7 slaapplaatsen in de provincie Arezzo, in de omgeving van Cortona, in Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2100 €
Meer details
Villa Campo Villa Campo

Villa met 14 slaapplaatsen op het platteland rondom Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue. Thermale baden, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2500 € - max: 3700 €
Meer details
Villa Ponsacco Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details
Villa Lago Villa Lago

Villa met 6 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montepulciano (Siena). Tuin, zwembad, zonneweide, stenen barbecue, internetverinding. Mogelijkheid tot het uitoefenen van zeilen, windsurfen en vissen in het nabije meer van Trasimeno.

7 dagen: min: 950 € - max: 3146 €
Meer details
Agritoerisme Arezzo Agritoerisme Arezzo

Appartementen in villa te huur met zwembad op het platteland van Arezzo. Appartementen met 2 tot 4 slaapplaatsen, air conditioning, zwembad

7 dagen: min: 490 € - max: 1120 €
Meer details
Casale Claudio Casale Claudio

Landhuis voor vakanties in de Versilia, in Pieve Santo Stefano, op 25 kilometers van de stranden van de Versilia. 12/16 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 800 € - max: 3850 €
Meer details
Villa Versilia Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

7 dagen: min: 2600 € - max: 3416 €
Meer details
Villa Massa Villa Massa

Luxe villa met privé-zwembad vlakbij Massa, op enkele kilometers van zee van de versiliaanse riviera. 12 slaapplaatsen, sauna, hydromassage, satelliet TV, Internetverbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 5620 € - max: 6870 €
Meer details
Casale Massarosa Casale Massarosa

Villa voor vakanties op de heuvels van de Versilia, vlakbij Massarosa (Lucca). 8/10 slaapplaatsen, tuin, houtoven, barbecue, zwembad voor kinderen. Maximale privacy. Op enkele kilometers van Viareggio en van den stranden van de Versilia. Mogelijkheid om boten te huren.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2615 €
Meer details
Villa Stefy Villa Stefy

Elegante villa voor vakanties in Versilia, in Capannori, op enkele kilometers van Lucca. 10/14 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, speelplaats voor kinderen, internetverbinding.

7 dagen: min: 3240 € - max: 4660 €
Meer details
Villa Montecarlo Villa Montecarlo

Vakantievilla in Montecarlo (Lucca), op enkele Op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. 10/13 slaapplaatsen, zwembad.

7 dagen: min: 1890 € - max: 2390 €
Meer details
Villa Graziella Villa Graziella

Villa en appartement voor vakantie in de Val di Cecina (Pisa), op enkele kilometers van de zee. 6/10 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, panoramische tuin, barbecue.

7 dagen: min: 720 € - max: 1620 €
Meer details
Cala Piccola Cala Piccola

Villa met 4+2 posti slaapplaatsen in Maremma, op enkele kilometers van Porto Santo Stefano, aan de kust van de Monte Argentario. Grote tuin, schitterend uitzicht, privé-toegang tot het strand, barbecue, restaurant/bar service.

7 dagen: min: 1385 € - max: 2155 €
Meer details
Huis Val di Cecina Huis Val di Cecina

Gedeelte van een villa met 5+2 slaapplaatsen in Val di Cecina, in Riparbella, in de provincie Pisa. Zwembad, internet verbinding, privé-tuin met barbecue. Marina di Cecina en de stranden van de Costa degli Etruschi op enkele kilometers.

7 dagen: min: 640 € - max: 1090 €
Meer details