Villa Versilia

Villa Versilia, Villa met privé-zwembad tussen de Apuane Alpen en de Riviera della Versilia op slechts 5 km van Viareggio, 7/9 slaapplaatsen, airconditioning.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Versilia

Plaats:
Viareggio (Lucca)

Personen:
9 slaapplaatsen

Villa Versilia
Villa Versilia

De villa (7+2 slaapplaatsen) bevindt zich op de heuvels die de stranden van de Versilia omringen. In de tuin van de villa bevindt zich het zwembad (6x12) met trampoline en hydromassage. Beschikbaar voor de gasten: wasserijruimte, gereedschap voor de barbecue, privé-parkeerplaats. Air Conditioning. De villa is uitgerust om huisdieren te ontvangen. De zone is rijk aan historische en artistieke gebouwen, en bovendien aan talrijke panoramische uitzichten. Op enkele kilometers van de villa bevindt zich de natuurlijke oase van het meer van Massaciuccoli. Het dichtstbijzijnde bewoonde gebied is in Piano di Mommio (5 km.): hier bevinden zich winkels en allerlei faciliteiten. De grootste kunststeden van Toscane zijn gemakkelijk bereikbaar met korte autoritten. Afstanden: Viareggio 6,5 km. - Lucca 27 km. - Pisa 47 km. - Florence 98 km. - Siena 163 km.

De villa (3 kamers + een tweepersoons slaapbank en 3 badkamers) is verdeeld over 3 verdiepingen. Op het soutterain bevinden zich de wasserijruimte, een zitkamer met tweepersoons slaapbank, ingerichte kookhoek, 1 slaapkamer met lits jumeaux en 1 badkamer met douche. Op de begane grond bevinden zich de zaal, 1 kamer met tweepersoonsbed en 1 badkamer met bad. Op de eerste verdieping bevindt zich de zolderkamer waar een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden staan, en een badkamer met douche.

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Versilia ( 9 bedden )2600 3416 2600 2600 2600
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten