Landhuis Stefano

Villa voor vakanties in de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia, in de provincie Siena. 14/15 slaapplaatsen, zwembad, tuin, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, tennisbanen en golfclub vlakbij.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Crete Senesi

Plaats:
Monteroni d`Arbia (Siena)

Personen:
14/15 slaapplaatsen

Landhuis Stefano
Landhuis Stefano

Beschrijving

De oude villa is gelegen op een heuvel in de regio van de Crete Senesi, in Monteroni d’Arbia, vlakbij Siena. Het gebouw dateert uit de XIIIe eeuw en is omringd door een panoramische tuin van ongeveer 3000 meter omzoomd door een haag. In de tuin bevinden zich een gazebo, tafels, stoelen en het privé-zwembad (10x4 m.; diepte: 1,50 m.), beschikbaar voor de gasten van 1 mei tot eind september en is ingericht met ligbedden.

Onlangs gerenoveerd, maakt de villa deel uit van een landgoed van ongeveer 700 hectare waarin verschillende soorten dieren worden gefokt en granen en olijfbomen worden gecultiveerd.

In de omgeving van de villa bevindt zich Poggio Napoleone, vanwaar men een schitterend uitzicht kan bewonderen van de regio van de Crete Senesi, de stad Siena en de berg Amiata. Een aantal thermale kuuroorden, een golfcub en tennisbanen bevinden zich op enkele kilometers van de villa. De liefhebbers van archeologie kunnen de atruskische vondsten in de omgeving van de villa bekijken. Tot slot is de villa, gezien zijn ligging, een optimaal vertrekpunt voor excursies naar Montalcino, Siena, Pienza en San Gimignano.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt 14+1 slaapplaatsen in 4 tweepersoonskamers, 3 kamers voor twee personen en 1 extra éénpersoonsbed, en 5 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich de uitgeruste keuken, een entreezaal met kookhoek, de eetzaal, een tweepersoonskamer met badkamer met douche en-suite en een dienstbadkamer.

De eerste verdieping is verdeeld over drie kamers met twee verenigbare éénpersoonsbedden, drie tweepersoonskamers en drie badkamers met douche.

Op verzoek kan een extra bed in een kamer op de eerste verdieping worden geplaatst.

De glazen deur van de eetkamer opent naar een loggia van ongeveer 50 meter die ingericht is met tafels en stoelen om buiten te eten, waarin zich tevens de benodigdheden voor de barbecue bevinden.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een privé-zwembad, benodigdheden voor de barbecue, ventilatoren, internetverbinding, koelkast, oven, vaatwasser, wasautomaat, haardroger en een privé-parkeerplaats.

In Vescovado di Murlo, op 3 kilometer van de woning, bevinden zich het postkantoor, een supermarkt, banken, apotheek, restaurants en pizzeria’s.
Een bushalte bevindt zich op 150 meter van de woning.
Tennisbanen op 5 kilometer.
Golfclub op 15 kilometer.
Thermale kuuroorden op 20 kilometer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Casale Stefano (14+1 bedden)2490 3115 3615 3115 2490 3115 3115
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten