Palazzo delle Rose

Oude luxueuze villa in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 8/10/12 slaapplaatsen, privezwembad, panorama uitzicht.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valtiberina

Plaats:
Monterchi (Arezzo)

Personen:
Van 8 tot 12

Palazzo delle Rose
Palazzo delle Rose

De villa (8/12 slaapplaatsen) bevindt zich op 3 kilometer van de plaats Monterchi, waar aan het einde van de 16e eeuw Piero della Francesca zijn beroemde ‘Madonna del Parto’ schilderde. De villa werd gebouwd in 1785 als vakantieverblijf van de eigenaars. In 1902 is de villa uitgebreid. Het wordt omringd door een 22 hectare groot park en heeft een gecultiveerde rozentuin met zwembad (6x12), parasol, gazebo, tafel, stoelen en ligbedden. De tuin en het zwembad hebben een verlichting installatie. Vlakbij het zwembad is er een badkamer die als kleedkamer kan worden gebruikt. De villa is voorzien van alle comfort (satelliet tv, internetconnectie, stereo-installatie) en heeft bovendien een tafeltennistafel. Het is mogelijk fietsen te huren. Op verzoek kunnen er 2 babybedjes worden geplaatst.

De villa (6 slaapkamers en 6 badkamers) heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond treft u een volledig ingerichte wasruimte, een salon en de keuken. De eerste verdieping heeft een tweede keuken (compleet ingericht), een kleine salon, 3 tweepersoons slaapkamers (waarvan 1 met privé-badkamer) en 1 slaapkamer met eenpersoons bedden. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers waarvan 1 met privé-badkamer. Op verzoek kan in een van deze twee kamers een tweepersoonsbed worden geplaatst. Alle badkamers zijn voorzien van een föhn.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Palazzo delle Rose (12 pers)2345 2970 5290 3650 2345 2345 2345
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten