Villa Cortona

Voormalig landhuis veranderd tot vakantievilla in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, vlakbij Cortona (Arezzo). 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Castiglion Fiorentino (Arezzo)

Personen:
8

Villa Cortona
Villa Cortona

Beschrijving

Van oorsprong een landhuis, bevindt de vakantievilla zich in de aretijnse Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, niet ver van Cortona. Het elegante gebouw van antiek cotto e steen bevindt zich op een panoramische positie en geniet van het uitzicht over de Valdichiana en de Val di Chio.

De woning is omringd door een terrein van 9000 m², waarvan 4000 m² exclusief gereserveerd voor de gasten.

Het privé-zwembad (6x12 m; diepte: 1,40-2,20 m) gelegen op ongeveer 5 meter van de villa is geopend van mei tot september.

In de tuin bevinden zich een wasserijruimte en een lokaal met oven-grill-barbecue. Het portiek is ingericht om buiten te eten.

De vakantievilla is de ideale accomodatie voor iedereen die een aantal wil doorbrengen op het platteland in een geraffineerde omgeving en omringd door het maximale comfort.

Indien nodig, kunnen de gasten zich tot de eigenaars wenden, die in de omgeving van de villa wonen.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt 8 slaapplaatsen in 2 tweepersoonskamers, 2 kamers met éénpersoonsbedden en 3 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich een ruime salon met open haard en kookhoek, een berging, een kamer met twee éénpersoonsbedden en een badkamer met douche.

De eerste verdieping, bereikbaar door middel van een interne trap, bestaat uit twee tweepersoonskamers, een kamer met twee éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, benodigdheden voor de barbecue, open haard, internetverbinding, satelliet TV, stereo-installatie, videorecorder, DVD speler, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, privé-parkeerplaats.
Beschikbaar voor de gasten: enkele fietsen.
Een huishoudelijke hulp is beschikbaar op aanvraag (tegen betaling).

Supermarkten, restaurants, bar, postkantoor, winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Castiglion Fiorentino (2,8 km).

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Cortona (8 bedden)     1500 € 
5 dagen
Villa Cortona (8 bedden)1500 €   1500 €2125 €2250 €
7 dagen
Villa Cortona (8 bedden)1815 €2315 €3250 €2315 €1815 €2625 €2625 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten