Villa Andrea

Elegante villa met groot park in Siena, op weinige minuten loopafstand van Piazza del Campo. 5 slaapplaatsen, zwembad, tennisbaan, air conditioning, internetverbiding. Schitterend panorama.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Platteland van Siena

Plaats:
Siena

Personen:
5

Villa Andrea
Villa Andrea

De villa (5 slaapplaatsen) is gelegen op de top van een heuvel op het platteland rondom Siena en geniet van een schitterend uitzicht over de stad van de Palio. Het beroemde Piazza del Campo bevindt zich op slechts 15 minuten lopen.

Het gebouw is omringd door een tuin die rijk is aan bomen en een olijfgaard. In het 3 hectare grote park bevinden zich tevens een zwembad en een tennisbaan, voor exclusief gebruik van de gasten.

De grote loggia is ingericht met tafel, bank en leunstoelen om te ontspannen en te genieten van het schitterende landschap.

Het gebouw op twee verdiepingen (2 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer en 2 badkamers) is voorzien van alle gemakken (open haard, air conditioning op de eerste verdieping, DVD speler, CD speler, satelliet TV, internetverbinding, vaatwasser, wasautomaat, electrische oven, haardroger, strijkijzer, wieg, parkeerplaats).

Op de begane grond bevinden zich de keuken, een ruime woonkamer, een éénpersoonskamer en een badkamer..
De eerste verdieping bestaat uit een tweepersoonskamer, een kamer met twee enkele bedden die veranderd kunnen worden in een tweepersoonsbed, bijkamer met uitzicht over Siena, en een badkamer.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Andrea (5 bedden)1390 €1925 €2240 €2790 €2240 €1925 €1390 €2240 €2240 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten