Villa Irene

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, op de grens tussen de provincies Arezzo en Siena, in Lucignano. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internet verbinding. Ruimtes toegankelijk voor personen met een handicap.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Lucignano (Arezzo)

Personen:
12

Villa Irene
Villa Irene

De villa (12 slaapplaatsen) bevindt zich in Lucignano, op een heuvel van de Valdichiana, een regio van Toscane dat zich uitstrekt tussen de provincies Arezzo en Siena. Het gebouw kijkt uit op het lieflijke landschap van de Valdichiana en op de olijfgaarden die het omringen.

Het meer van Trasimeno en enkele van de meest belangrijke kunststeden van centraal Italie, zoals Arezzo, Siena, Florence, Gubbio, Cortona, Pienza en Assisi, zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en de trein voor aangename dagtrips.

De villa is op een elegante manier ingericht en voorzien van alle comfort (air conditioning, satelliet TV, CD speler, DVD speler, internet verbinding, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer, haardroger, wieg, open haard en parkeerplaats). Het zwembad is exclusief voor de gasten beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan.

De kamers van de villa (6 tweepersoonskamers, 6 badkamers en 1 toilet) zijn verdeeld over twee verdiepingen.

De begane grond bestaat uit een grote ruimte verdeeld over een eetkamer, zitkamer met open haard en keuken, een tweepersoonskamer met badkamer met douche ensuite (toegankelijk voor mensen met een handicap), een dubbele kamer met badkamer met douche ensuite en een toilet. De keuken opent naar een portiek dat is ingericht om buiten te eten.

Op de eerste verdieping bevinden zich een tweepersoonskamer met badkamer met hydromassagebad ensuite, een tweede tweepersoonskamer, twee dubbele kamers met badkamer met douche ensuite, nog een badkamer met douche en een balkon.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
1 dagen
Villa Irene (12 bedden)250 €300 €  300 €250 € 300 €
7 dagen
Villa Irene (12 bedden)1500 €1900 €2300 €3000 €1900 €1500 €2300 €1900 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten