Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Casentino

Plaats:
Caprese Michelangelo (Arezzo)

Personen:
14 slaapplaatsen

Villa Casentino
Villa Casentino

Profiel

Gelegen op 850 meter boven zeeniveau, bevindt de villa zich in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino, en geniet van een schitterend uitzicht over de omliggende bergen en valleien. Het oude boerenverblijf is omringd door een compleet omheinde tuin voorzien van houtoven/barbecue en uitgerust met tuinmeubels. Binnen het landgoed bevindt zich tevens een klein ontheiligd kerkje en het privé-zwembad (5x10 m; diepte: 1,10-2,30 m), verwarmd met zonnepanelen. De rand van het zwembad is betegeld met cotto en ingericht met parasols, ligbedden en ligstoelen. De villa heeft bovendien twee loggia`s ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.

Het huren van de villa is een ideale oplossing voor iedereen die tijdens zijn vakantie in nauw contact wil staan met de natuur: het grenst namelijk aan het Nationale Park van de Casentinese Bossen , waar de gasten schitterende wandelingen kunnen maken. In de omgeving van de structuur bevindt zich een manege, terwijl tennisbanen en een golfclub eenvoudig bereikbaar zijn met de auto. De liefhebbers van kunst en cultuur kunnen daarentegen de talrijke bekende en minder bekende toscaanse steden bezoeken, zoals Sansepolcro (geboortestad van Piero della Francesca ), Anghiari, Arezzo, Pieve Santo Stefano en het Heiligdom van Verna .


Inrichting

De villa is een gebouw op drie verdiepingen en biedt 14 slaapplaatsen in 4 tweepersoonskamers en 3 kamers met twee enkele bedden, en 4 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken, ruime woonkamer met open haard en eetgedeelte, een kamer met twee enkele bedden, twee tweepersoonskamers (waarvan één met badkamer met douche en-suite) en een badkamer met douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich een keuken, een ruime woonkamer met open haard en eettafel, een kamer met twee enkele bedden en een tweepersoonskamer met badkamer met douche-en-suite.

De tweede verdieping bestaat uit een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue/houtoven, wifi internetverbinding, open haard, magnetron, oven, vaatwasser, wasautomaat en privé-parkeerplaats.

Allerlei soorten winkels bevinden zich in Caprese Michelangelo (5 km).
Manege in de omgeving van de villa; tennisbanen op 6 kilometer van de villa; golfclub op 25 kilometer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Casentino ( 14 bedden )920 1080  1080 920 1485 1015
7 dagen
Villa Casentino ( 14 bedden )2050 2375 2970 2375 2050 2700 2970
30 dagen
Villa Casentino ( 14 bedden )5745 7130  7130 5745   
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten