Villa Argentario

Villa met 4+7 slaapplaatsen op het voorgebergte van de Argentario, in de provincie Grosseto, in de Maremma. Privé-tennisbaan, hydromassage, sauna, air conditioning. Manege, golfclub en thermen op enkele kilometers. Stranden op enkele meters afstand.

Accommodatie:
Villa

Streek:
Maremma

Plaats:
Monte Argentario (Grosseto)

Personen:
4+7

Villa Argentario
Villa Argentario

Ligging

De villa bevindt zich op het voorgebergte van de Argentario, in het zuiden van Toscane, in de provincie Grosseto.

Gelegen tegenover de eilanden Giglio en Giannutri, was ook de Argentario oorspronkelijk een eiland. Door de eeuwen heen creerden zeestromingen en de rivier Albenga twee "tomboli" (oftewel twee lange zandbanken) die het voorgebergte aan het vasteland hebben gebracht.

Waarschijnlijk al bewoond door de etrusken, kwam het voorgebergte van de Argentario rond halverwege de zestiende eeuw in handen van de spanjaarden, die er vele forten bouwden die ook nu nog te bewonderen zijn.


Beschrijving

De villa bevindt zich op ongeveer 500 meter van het strand van de Feniglia, dat te voet, op de fiets en in de zomer met een handige shuttle bus bereikbaar is (halte op 100 meter van het landgoed). Eenvoudig bereikbaar zijn tevens Orbetello, Cala Galera en Porto Ercole.
Een manege, een golfclub en enkele thermale baden bevinden zich binnen een straal van twintig kilometer van de woning.

In de tuin die is ingericht om buiten te eten bevinden zich een privé-tennisbaan, de benodigdheden voor de barbecue en een hydromassage bad.
Een sauna is beschikbaar voor de gasten in één van de grotten waar aan het einde van de negentiende eeuw zilver werd gedolven. Van een tweede grot is een wijnkelder gemaakt.


Inrichting

De drie gebouwen waar het complex uit bestaat biedt plaats aan 4+7 gasten in 2 tweepersoonskamers, 3 tweepersoons slaapbanken en 1 éénpersoons slaapbank; er zijn 3 badkamers.

De villa bestaat uit een keuken, woonkamer met tweepersoons slaapbank, een tweepersoonskamer en een badkamer.
De dependance heeft een woonkamer met tweepersoons slaapbank, een tweepersoonskamer en een badkamer.
Het derde gebouw heeft een externe kookhoek; binnen is het verdeeld over een woonkamer met tweepersoons slaapbank en een éénpersoons slaapbank en een badkamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa beschikt over een externe hydromassage bad, sauna, fietsen, tennisbaan, barbecue, werkende open haard, air conditioning, satelliet TV, magnetron, oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedjes en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Een bushalte bevindt zich tegenover het toegangshek van de villa.
Een restaurant bevindt zich op ongeveer 100 meter van de villa, terwijl winkels en allerlei faciliteiten zich in Porto Ercole (3 km) bevinden.
Een golfclub en een manege zijn binnen 2 kilometer van het landgoed.
Thermale baden bevinden zich op 20 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Argentario ( 4+7 bedden )     1620  
7 dagen
Villa Argentario ( 4+7 bedden )1150 2295 2700 2295 1150 2700 1150
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten