Villa Lucignano

Villa in de Valdichiana, in de omgeving van Lucignano (Arezzo). 10 slaapplaatsen, privé-zwembad, grote tuin, barbecue, satelliet TV.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Lucignano (Arezzo)

Personen:
10

Villa Lucignano
Villa Lucignano

De villa (10 slaapplaatsen) bevindt zich vlakbij Lucignano, in het hart van de Valdichiana, op enkele kilometers van belangrijke kunststeden, zoals Pienza, Montepulciano, Siena en San Gimignano. Het gebouw, een oud gerestaureerd landhuis met vloeren in cotto (gebakken vloertegels) en houten balken aan het plafond, ingericht in de warme landelijke toscaanse stijl, is omringd door een geweldige tuin met eikenbomen, acacia’s en olijfbomen. Op een terras van de tuin bevinden zich het zwembad, de kleedkamers, een buitenbadkamer en de benodigdheden voor de barbecue. De villa is van alle gemakken voorzien (vaatwasser, satelliet TV, oven, ventilatoren aan het plafond) en beschikt over een wasserijruimte buiten het hoofdgebouw en een privé-parkeerplaats. Voor de liefhebbers van de natuur: mogelijkheid tot het maken van excursies te voet, met de fiets en te paard. Als u nieuwe emoties wilt meemaken, in de omgeving van de villa is het mogelijk een ballonvaart te maken

De villa (5 slaapkamers en 4 badkamers + 1 badkamer buiten, vlakbij het zwembad) is verdeeld over twee verdiepingen en een kleine zolder, verbonden door middel van binnentrappen en een buitentrap. Op de begane grond bevinden zich een eetkamer/zitkamer met open haard en piano, de compleet ingerichte keuken en een tweepersoonskamer met privé-badkamer en satelliet TV. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 tweepersoonskamers met privé-badkamer en satelliet TV en een zitkamer met open haard waar men via de buitentrap komt. Een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en satelliet TV op de zolder maakt het gebouw compleet.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Lucignano (10 bedden)2790 €3590 €4090 €3590 €2790 €4090 €4090 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten