Ons Kantoor met zetel in Florence, werkt sinds jaren in de sector huurvakantiewoningen in Florence en in Toscane .

Op deze pagina vind je een selectie van ons aanbod van appartementen en vakantiewoningen in het florentijnse historische centrum , van villa’s met zwembad, luxe villa’s, landhuizen, kastelen en agritoerismes op het platteland van Florence en in andere plaatsen van Toscane .

Onze vakantiewoningen zijn direct beheerd door de eigenaars: de eigenaars verwelkomen u tijdens uw aankomst en assisteren, waar nodig, tijdens uw vakantie.

Waarom een vakantie doorbrengen in Florence?

Het zou niet genoeg wezen om de dikste encyclopedie door te bladeren om de redenen om te noemen waarom het de moeite waard is om een vakantie in Florence door te brengen. Of, als we dat toch gedaan hebben, er opnieuw terug te keren om de emoties te doen herleven van de eerste keer en er nieuwe aan toe te voegen. De monumenten, de musea, de evenementen, de typische keuken, de wijn, het landschap, de mensen...


De beste manier om van deze unieke en onherhaalbare “ingredienten” te proeven is het huren van een vakantiewoning in Florence.

Ver weg van het traditionele massatoerisme, in verblijven die tot onze esclusieve beschikking staan en in staat zijn om ons die privacy te bieden die onmogelijk te verkrijgen zijn in andere accomodaties (hotels, residences, b&b...), lijkt het of we ons in ons tweede huis bevinden.

En, als we goed kijken, zijn er werkelijk vele mogelijkheden om ons tweede, felbegeerde huis te vinden. Zowel als we op zoek zijn naar een villa of een appartement in de stad Florence , als dat we op zoek zijn naar een villa of een appartement op het platteland rondom Florence .

 • Villa’s en appartementen in Florence

  De stad van de lelie is onderverdeeld in vijf wijken:
  Wijk 1, Historisch Centrum;
  Wijk 2, Campo di Marte;
  Wijk 3, Gavinana en Galluzzo;
  Wijk 4, Isolotto en Legnaia;
  Wijk 5, Rifredi.

  In elk van deze zones is het mogelijk om voor één of meerdere weken een accomodatie te huren voor onze vakantie in Florence. Het is voldoende om zich staande te houden tussen het grote aanbod aan vakantiewoningen die Florence biedt aan zijn bezoekers en ons droomverblijf in San Lorenzo of Piazza del Duomo, in de Oltrarno of op het Piazza Santa Croce, langs de Lungarno of vlakbij het Piazza della Signoria... zal werkelijkheid worden!

  Een werkelijkheid die meestal verkregen is door oude, verfijnd gerestaureerde verblijven, voorzien van alle moderne comforts (air conditioning, zelfstandige verwarming, satelliet TV, keuken uitgerust met alle benodigdheden). En dus zal het ’s morgens, waar ons florentijns appartement zich ook bevindt (de stad ingaan te voet, op de fiets en, vanaf februari 2010 met de tram, is heel eenvoudig), zal het een genoegen zijn om naar het dichtstbijzijnde café te gaan en te genieten van een cappuccino en een croissant. Natuurlijk vòòr we de Uffizzi Galerij, de Kapellen van de Medici, de klokkentoren van Giotto, de koepel van Brunelleschi, het Museum Alinari van de fotografie gaan bezoeken... Of vòòr we gaan winkelen in de boetieks van de haute couture die het historische centrum van Florence verrijken.


 • Villa’s en appartementen op het platteland van Florence

  Als we al een verblijf in de stad hebben gehad. Als we van het toscaanse landschap houden. Dan kunnen we dus kiezen voor een verblijf of een herenhuis in de omgeving van Florence.

  In westelijke richting bevindt zich het territorium van de Empolese Valdelsa (Empoli, Vinci, Montelupo Fiorentino, Montespertoli...), ten zuiden de Chianti (San Casciano in Val di Pesa, Greve in Chianti...), wat meer naar het oosten de Valdarno (Figline Valdarno) en aangrenzend de Florentijnse Bergen (Rufina, Reggello, Pelago...), ten noorden, tenslotte, de Mugello (Borgo San Lorenzo, Marradi, Scarperia...).
  Vijf wijken die verschillend, maar gelijk aan schoonheid zijn.

» Meer detailsMeer details Villa Simone

Luxe villa met 8 slaapplaatsen op enkele kilometers van Gambassi Terme, in het hart van het florentijnse landschap. Tuin, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Tennisbaan, manege en golfclub in de omgeving. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies te paard en de mountainbike in de omgeving.

7 dagen: min: 1344 € - max: 2091 €
Meer details
Meer details Villa Casale

Villa te huur in Mugello Vallei, vlakbij Florence. Villa met 6/13 slaapplaatsen, privé zwembad, gym, internet verbinding, hydromassage.

7 dagen: min: 635 € - max: 2870 €
Meer details
Meer details Villa Montespertoli

Vakantievilla in de Florentijnse heuvels bij Montespertoli (Florence). 12+2 slaapplaatsen, tuin, privé-zwembad, hydromassage, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2375 €
Meer details
Meer details Villa Marco

Villa te huur in de Chianti streek, nabij Florence. Villa met 8/12 slaapplaatsen, privé-zwembad, externe hydromassage voor 7 personen, internet verbiding, speelplaats voor kinderen, airconditioning. Golfclub, manege en tennisclub op enkele kilometers. Mogelijkheid tot het organiseren van diners en kookcursussen.

7 dagen: min: 1590 € - max: 2650 €
Meer details
Meer details Villa San Godenzo

Villa met dependance met 6 slaapplaatsen in de Valdisieve, vlakbij San Godenzo (Florence). Tuin, barbecue, hydromassage zwembad, air conditioning, internet verbinding. Op enkele kilometers van het meer van Bilancino en het Nationale Park van de Casentinese Bossen.

7 dagen: min: 690 € - max: 990 €
Meer details
Meer details Villa Le Classe

Elegante vakantievilla vlakbij Montaione, op het platteland van Empoli, op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano, in het centrum van de driehoek bestaande uit Siena, Pisa en Florence. 8+2 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3050 €
Meer details
Meer details Landhuis S.Polo

Landhuis gelegen op een panoramische positie op de heuvels van de Chianti, in San Polo in Chianti, op enkele kilometers van Florence. 8+1 slaapplaatsen, zwembad, grote gazebo, internet verbinding, schitterend uitzicht.

7 dagen: min: 800 € - max: 1735 €
Meer details
Meer details Appartement Accademia Gallery

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij de Galleria dell`Accademia . In de onmiddelijke omgeving van het Piazza Duomo , Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi . 5+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1107 € - max: 2275 €
Meer details
Meer details Villa Certaldo

Elegante negentiende eeuwse villa met groot park in Certaldo (Florence), op het platteland van Empoli. 18/20 slaapplaatsen, verwarmd zwembad, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht.

7 dagen: min: 3000 € - max: 6900 €
Meer details
Meer details Villa Gavinana

Appartementen voor vakanties in een sierlijke villa aan de zuidelijke buitenkant van Florence, vlakbij het Piazzale Michelangelo. Accomodatie voor groepen van 4/6/8/10/12 personen. Air conditioning, Internet verbinding, Tuin. Op enkele minuten van het historisch centrum van Florence.

7 dagen: min: 590 € - max: 1740 €
Meer details
Meer details Villa Maris

Villa met 17+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Montaione (Florence). Zwembad, groot park, kinderspeelplaats, internetverbinding, hydromassage. Op verzoek worden italiaanse lessen en toscaanse kookcursussen georganiseerd. Golfclub, tennisbanen en manege binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 3090 € - max: 3965 €
Meer details
Meer details Landhuis Serena

Landhuis met zwembad op het platteland van Empoli, in Montaione, in de provincie Florence en op enkele kilometers van Volterra en San Gimignano. 13/16 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue, grote privé-tuin, speelplaats voor kinderen, voetbalveld. Huisdieren zijn toegestaan. Tennis, golf en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 725 € - max: 3445 €
Meer details
Meer details Villa Donnini

Luxe vakantievilla op de heuvels die Florence omringen, in Donnini, in de Valdisieve. 8 slaapplaatsen, zwembad, hydormassagebad, sauna, barbecue, houtoven, internetverbinding.

7 dagen: min: 1700 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Agritoerisme C.fiorentino

Appartement en villa’s te huur op het typische toscaanse platteland, in Castelfiorentino (Florence). Accomodatie met 4 tot 45 slaapplaatsen, tuin, zwembad, satelliet TV, Internetverbinding

7 dagen: min: 574 € - max: 9376 €
Meer details
Meer details Villa Larione

Luxe villa op enkele kilometer van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, op de heuvels rondom Florence. 12/15 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2800 € - max: 4800 €
Meer details
Meer details Appartement Panzani

Appartement (3+2 slaapplaatsen) in het karakteristieke kwartier Santa Croce in het hart van het Florentijns historisch centrum. Gratis wireless internet verbinding.

7 dagen: min: 430 € - max: 705 €
Meer details