Ons Bedrijf met zetel in Florence biedt een ruime keuze aan het verhuren van luxe appartementen en prestigieuze immobili๋n voor uw vakantie in het historische centrum van Florence.

  • Een luxe appartement in Florence ... en het zal ongeveer zijn als het doorbrengen van een vakantie aan het hof van de Medici of de Lorena. Omdat het grootste gedeelte van de appartementen in Florence die binnen de categorie luxe vallen vanwege de aanwezigheid van comfort en de ligging binnen de stad, zich bevinden in verfijnd gerestaureerde oude herenhuizen. Gebouwen met een geschiedenis die voornamelijk bestaat uit dames en ridders, heren en voorname vrouwen.

    En zo kan het gebeuren dat we ้้n of meerdere weken een vakantie beleven in het florentijnse historische centrum (op het piazza Duomo of in de Oltrarno, op het piazza della Signoria of in San Lorenzo, in Santa Croce of nabij het piazza San Marco) in verblijven die rijk zijn aan antieke meubels en voorzien zijn van schitterende fresco’s.

  • Of, als we dat prefereren, ons luxe appartement in Florence kan zich tevens bevinden in een oud verblijf dat gerestaureerd is en ingericht is in moderne stijl.

De voordelen van een oplossing zoals deze voor een vakantie in Florence (en de rest van Toscane ontdekken)? De meest belangrijke musea van Italie en de wereld op enkele minuten van ons vakantieappartement. Net als de haute couture winkels om te winkelen in stijl. Of de winkeltjes van de florentijnse meesterambachtslieden, overal ter wereld gerenommeerd vanwege hun unieke en onnavolgbare producten.

Tot slot, het kiezen van een luxe appartement in Florence kunnen we in ้้n adem noemen met privacy, relax en het maximale niveau van comfort. Belangrijke ingredienten om onze vakantie in een luxe appartement in Florence tot een 5 sterren verblijf te transformeren.
ป Meer details


Meer details Appartement Accademia Gallery

Appartement in het hart van het historisch centrum van Florence vlakbij de Galleria dell`Accademia . In de onmiddelijke omgeving van het Piazza Duomo , Piazza della Signoria, de Galleria degli Uffizi . 5+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1107 € - max: 2275 €
Meer details
Meer details Appartement Lungarno

Elegante appartement vlakbij Ponte Vecchio, langs de florentijnse lungarni. 8 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning. Schitterend uitzicht over de Arno.

7 dagen: min: 2465 € - max: 2465 €
Meer details
Meer details Appartement Terrace

Luxueus appartement voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de wijk van de Oltrarno. 2/4 slaapplaatsen, internetverbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 1070 € - max: 1070 €
Meer details
Meer details Appartement Verrazzano

Appartement in een elegant gebouw in het historisch centrum van Florence, in de wijk van Santa Croce. 4 slaapplaatsen, Wi-fi internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 704 € - max: 743 €
Meer details
Meer details Appartement Duomo

Luxe appartement voor vakantie in het historische centrum van Florence, vlakbij het Piazza del Duomo, de markt van San Lorenzo en het treinstation. 8 slaapplaatsen, internetverbing, air conditioning.

7 dagen: min: 1188 € - max: 1188 €
Meer details
Meer details Appartement Lapo

Luxe appartement te huur in de omgeving van het Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historische centrum van Florence. 2+3 slaapplaatsen, elegant ingericht interieur, welkomstontbijt, Internetverbinding.

7 dagen: min: 670 € - max: 670 €
Meer details
Meer details Appartement Gaia

Lumineus luxe appartement in het historische centrum van Florence, vlakbij Piazza Santa Croce. 8 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, schitterend uitzicht op de heuvels van Fiesole, de koepel van Brunelleschi en de klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 2385 € - max: 2665 €
Meer details
Meer details Penthouse Duomo

Lumineuze penthouse in het historische centrum van Florence, vlakbij het Piazza San Marco, het Piazza del Duomo en het Piazza Santissima Annunziata. 5 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, prachtige uitzicht over Florence en de Duomo.

7 dagen: min: 4200 € - max: 4200 €
Meer details
Meer details Appartement Cristina

Luxueus appartement met 6 slaapplaatsen voor vakanties in het historisch centrum van Florence, in de Oltrarno, tussen Palazzo Pitti en de Ponte Vecchio. Air conditioning, internetverbinding, terras met uitzicht over de Duomo en de Klokkentoren van Giotto.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2275 €
Meer details
Meer details Appartement San Niccol๒

Elegant appartement in het hart van Florence vlakbij het Palazzo Pitti, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio, de Dom en het Piazzale Michelangelo. 4+2 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning.

7 dagen: min: 1150 € - max: 1150 €
Meer details
Meer details Villa Bastioni

Luxe Appartement te huur vlakbij P.le Michelangelo te huur voor Vakantie in Florence . Appartement met 6 bedden, drei tweepersoonsslaapkamers, drei badkamers, airconditioning, parkeren, tuin, internet

7 dagen: min: 1600 € - max: 1870 €
Meer details
Meer details Appartement S.Croce

Luxe en elegant appartement te huur in het centrum van Florence. Luxueus onderkomen in het kwartier Santa Croce, 5 slaapplaatsen, 3 kamers, 2 badkamers, airconditioning, Internet WIFI

7 dagen: min: 1199 € - max: 1199 €
Meer details
Meer details Appartement Verdi

Elegant luxe appartement in het hart van Florence vlakbij het Piazza Santa Croce en in de direkte omgeving van het Piazza della Signoria, het Museum Bargello, de Uffizi Galerij en het Piazza Duomo. 4 + 1 slaapplaatsen, internetverbinding en air conditioning.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1063 €
Meer details
Meer details Attico San Giorgio

Luxueuze penthouse voor vakanties in het historisch centrum van Florence, vlakbij de Ponte Vecchio en het Piazza Pitti. 2/3 slaapplaatsen, air conditioning, internetverbinding, spectaculair uitzicht over Florence.

7 dagen: min: 1575 € - max: 1575 €
Meer details
Meer details Appartement Guelfa

Elegant appartement in het historisch centrum van Florence, in de wijk Santa Maria Novella, vlakbij het centrale station, de markt van San Lorenzo en de Duomo. 6/7 slaapplaatsen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1715 € - max: 1760 €
Meer details
Meer details Appartement Calzaiuoli

Elegant en lumineus appartement met 4+2 slaapplaatsen vlakbij het Piazza del Duomo, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio, in het hart van het historisch centrum van Florence. Internetverbinding, barbecue, uitzicht op de Dom, de Klokkentoren van Giotto en het Palazzo Vecchio.

7 dagen: min: 1140 € - max: 1140 €
Meer details
Meer details Appartement Guido

Elegant appartement met 2+1 slaapplaatsen in het historisch centrum van Florence. Air conditioning, internet verbinding, groot panoramisch terras met uitzicht op de kerk van Santa Croce.

7 dagen: min: 875 € - max: 915 €
Meer details