Villa Paolina

Luxueuze historische villa met 16 slaapplaatsen in de sienese Valdichiana, in Montepulciano. Grote tuin, barbecue, zwembad, internet verbinding. Schitterend uitzicht. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Montepulciano (Siena)

Personen:
16

Villa Paolina
Villa Paolina

Ligging

De villa uit de achttiende eeuw bevindt zich op de heuvels die Montepulciano (Siena) omringen, in de Valdichiana.

De Valdichiana is een regio in het zuid-oosten van Toscane dat zich uitstrekt tussen de provincies Siena en Arezzo. Zijn met wijngaarden en olijfbomen bedekte heuvels zijn bezaaid met fascinerende dorpjes en middeleeuwse kerkjes. De Valdichiana is gerenommeerd vanwege zijn gastronomische produkten - het chianina vlees, de pecorino, de vleeswaren uit Sinalunga -, de olijfolie en zijn grootse wijnen. In de Valdichiana bevinden zich tevens enkele gefaamde thermale plaatsen, zoals San Casciano dei Bagni en Chianciano Terme, en het prachtige natuurreservaat van het meer van Chiusi.


Beschrijving

Het elegante gebouw met zijn ruime vertrekken die zijn ingericht met antieke meubels, is ideaal voor een verblijf die in het teken staat van rust en ontspanning omringd door kleuren, smaken en geuren van het toscaanse landschap. Iedereen die zich wil wijden aan het welzijn kan de thermale baden bezoeken die zich op enkele kilometers van de villa bevinden. De sportievere gasten kunnen zich aan hun favoriete sport wijden in de nabije tennisclub, manege en golfclub. Montepulciano, Pienza, Siena, Montalcino, Arezzo, Cortona, Florence en vele andere kunststeden van Toscane zijn eenvoudig bereikbaar met de auto.

Het  800 m² grote park dat de villa omringd is verdeeld over een italiaanse tuin, een engelse tuin, een pijnbomenbos en een steeneik.
Naast de ingang van de villa bevindt zich een klein kerkje, terwijl het privé-zwembad (12x6 m; diepte: 1,40-1,60 m) zich op ongeveer 150 meter van het gebouw bevindt, in een zone van de tuin die omringd is door hoge struiken en enkele beelden.
In de tuin bevinde zich tevens de benodigdheden voor de barbecue en een tafel om buiten te eten.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 16 gasten in 5 tweepersoonskamers, 1 kamer met twee enkele bedden, 1 driepersoonskamer en 1 éénpersoonskamer en heeft 6 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een keuken, salon/eetkamer, woonkamer, kleine studio, berging en toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich een studio, een woonkamer, een kamer met twee enkele bedden, twee tweepersoonskamers en twee badkamers.
De tweede verdieping is verdeeld over een driepersoonskamer, een éénpersoonskamer, drie tweepersoonskamers en vier badkamers.

Vijf kamers hebben een badkamer ensuite.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een barbecue, zwembad, televisie, CD speler, internet verbinding, werkende open haard, oven, wasautomaat, vaatwasser, kinderbedjes en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp, een ontbijtservice en een kok zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten en een tennisclub bevinden zich op 2 kilometer van de villa.
Een thermaal centrum bevindt zich op 8 kilometer van het landgoed.
Een golfclub en een manege zijn op 20 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Paolina (16 bedden)3570 � 3570 �  
7 dagen
Villa Paolina (16 bedden)4740 �4740 �4740 �4740 �4740 �
Informatie