Villa Valdichiana

Villa met zwembad op het platteland rondom Siena, vlakbij Montepulciano. 10 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, air conditioning, internetverbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Montepulciano (Siena)

Personen:
10 slaapplaatsen

Villa Valdichiana
Villa Valdichiana

Gelegen op een panoramische positie in de omgeving van Montepulciano, is de villa (10 slaapplaatsen) omringd door een bos en typische toscaanse olijfgaarden. In de tuin dat het gebouw omringd bevinden zich het zwembad en een zonneweide. De villa kijkt uit op het schitterende panorama van de regio van de Valdichiana waar de Vino Nobile van Montepulciano geproduceerd wordt, en op het meer van Trasimeno. Tijdens de recente verbouwingen is de villa voorzien van een air conditioning installatie en satelliet TV. Beschikbaar voor de gasten: privé-parkeerplaats, internetverbinding, strijkplank en strijkijzer, wasautomaat en vaatwasser. De open haard in de zitkamer is ideaal om zich te warmen tijdens de koude winteravonden. Winkels en faciliteiten bevinden zich in Sant’Albino (1,5 km.) en Montepulciano (6 km.). De villa is het ideale uitgangspunt om enkele van de meest belangrijke toscaanse kunststeden te bezoeken, zoals Pienza (17 km.), Montalcino (41 km.), Cortona (38 km.), Arezzo (55 km.), Siena (70 km.) en Florence (120 km).

De kamers van de villa (5 slaapkamers en 5 badkamers) zijn verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit 3 tweepersoonskamers met privé-badkamer, een ruime salon met open haard en een compleet ingerichte keuken vanwaar men uitkomt op het buitengedeelte ingericht om buiten te kunnen eten. De eerste verdieping bestaat uit 2 tweepersoonskamers met privé-badkamer en terras met uitzicht op de Valdichiana.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Valdichiana (10 bedden)2200 €2990 €3550 €4115 €2990 €2200 €2990 €3550 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten