Villa Valdarno

Villa met 8 slaapplaatsen in Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Tuin, zwembad, houtoven.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Hoge Valdarno

Plaats:
Pergine Valdarno (Arezzo)

Personen:
8

Villa Valdarno
Villa Valdarno

Beschrijving

Gebouwd in 1846 en recent gerestaureerd, bevindt de villa zich op een heuvel op de grens van de Chianti en het Pratomagno, in de gemeente Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno.
Het Casentino, met zijn kastelen (bekend zijn die van Poppi en Romena), zijn kerkjes en zijn heiligdommen (waarvan de bekendste ongetwijfeld die van Verna is) is eenvoudig bereikbaar met korte autoritten, net zoals Anghiari, Cortona, Arezzo en Sansepolcro.
De antieke cotto vloeren, de plafonds met houten balken en de antieke houtoven zijn karakteristieke elementen van de traditionele rustieke toscaanse stijl.

Een compleet omheinde tuin die is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten, omringd het gebouw.
Tussen de pijnbomen, de hoge bomen en de bloemperken bevindt zich het privé-zwembad (7x14 m; diepte: 1,20-1,60 m), gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellend gebouw biedt plaats aan 8 personen in 1 kamer met twee enkele bedden en 3 tweepersoonskamers; er zijn 4 badkamers.
Op de begane grond bevinden zich een keuken, een woonkamer met open haard, een eetkamer, twee tweepersoonskamers (waarvan één met badkamer ensuite), dienstruimtes en een badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een woonkamer met open haard, dienstruimte, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer met badkamer ensuite en nog een badkamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, houtoven, werkende open haarden, magnetron, oven, televisie, vaatwasser, wasautomaat, privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Montalto (900 m).

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Valdarno ( 8 bedden )1500 �2200 �1500 �1500 �1500 �
Informatie