Villa Lucca

Villa met zwembad te huur in Lucca niet ver van zee en het strand van Viareggio in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Heuvels rondom Lucca

Plaats:
Lucca

Personen:
8 slaaplaatsen

Villa Lucca
Villa Lucca

De villa (8 slaapplaatsen) bevindt zich op een heuvel op een paar minuten afstand van het centrum van Lucca. Vanuit de tuin heeft men een magnifiek uitzicht op het rondom liggende landschap. In de tuin ligt een zwembad welke is gereserveerd voor exclusief gebruik van de gasten van de villa. Er zijn tuinmeubels en er is een barbecue. Een wasruimte staat tot beschikking van de gasten. Satelliet tv. De villa ligt aan een privé-weg. Niet ver van de villa bevindt zich een supermarkt, een restaurant en een bar. Het postkantoor ligt op één kilometer en het treinstation op 3 kilometer. Afstanden: Pisa 20 km – Viareggio 28 km – Florence 76 km.

De villa (5 slaapkamers en 2 badkamers ) heeft een volledig ingerichte keuken, een salon met openhaard, een eetruimte geschikt voor 10 personen, 2 eenpersoons kamers, 2 kamers met twee kingsize bedden, 1 tweepersoons slaapkamer met kingsize bed en 2 badkamers met douche en bad.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
4 dagen
Villa Lucca (8 bedden)     1350  
7 dagen
Villa Lucca (8 bedden)1512 2025 2126 2025 1512 2126 2025
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten