Villa Diana

Villa uit de achttiende eeuw voor bruiloften in Monticiano (Siena), in de Val di Merse. 18 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, grote tuin. Thermale badplaatsen, golfbaan en manege op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa voor bruiloften en ceremonies

Streek:
Val di Merse

Plaats:
Monticiano (Siena)

Personen:
18

Villa Diana
Villa Diana

Beschrijving

De villa ligt middenin het groene landschap ten zuiden van Siena, in de plaats Monticiano en is de ideale accomodatie voor de liefhebbers van kunst en cultuur, die de talrijke beroemde toscaanse steden kunnen bezoeken, waaronder Colle Val d`Elsa, Siena, Montalcino, San Gimignano, Pienza en Arezzo, alsook de beroemde abdij van San Galgano en de aangrenzende kapel van Montesiepi. Rondom de villa strekken zich bossen en grasvelden uit voor aangename wandelingen te paard, op de mountain bike en quad op het toscaanse platteland. Voor degenen die zich daarentegen willen wijden aan het welzijn kunnen de thermale baden van Bagno Vignoni en Rapolano Terme bezoeken.

Het fascinerende scenario waarin het zich bevindt, maakt van de villa een geschikte plek voor het vieren van bruiloften.

Rondom de twee gebouwen strekt zich een grote tuin uit, ingericht met tafels en stoelen. Hier bevindt zich het privé-zwembad (11x6 m; diepte: 1,25-1,55 m). Het water van het zwembad is gezuiverd met natuurlijk zout en aan de rand van het zwembad bevindt zich een houten afdak ingericht met ligstoelen en ligbedden.
In de tuin bevinden zich tevens de benodigdheden voor de barbecue en een gazebo met uitzicht over het zwembad en is ingericht om buiten te eten.

Bij hun aankomst worden de gasten een welkomstaperitief aangeboden. Indien nodig, helpen de eigenaars, die in de omgeving wonen, de gasten graag.


Inrichting

De villa biedt 18 slaapplaatsen in 7 tweepersoonskamers, 2 éénpersonskamers en 2 éénpersoons slaapbanken, en 10 badkamers.

Het gebouw met de gemeenschappelijke ruimtes bestaat uit een keuken, ontbijtzaal en salons.
Het tweede gebouw is verdeeld over vijf appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer en een ingerichte kookhoek. Alle slaapkamers hebben een badkamer met douche en-suite.

Appartement 1: vier tweepersoonskamers, een éénpersoonskamer en vijf badkamers.
Appartement 2: een éénpersoonskamer en een badkamer.
Appartement 3: een tweepersoonskamer en een badkamer.
Appartement 4: een tweepersoonskamer, twee éénpersoons slaapbanken en een badkamer.
Appartement 5: een tweepersoonskamer en een badkamer.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, plafond ventilatoren, werkende open haard, internetverbinding, koelkast, vriezer, waterkoker, oven, magnetron, espresso apparaat, vaatwasser, haardroger, strijkijzer en parkeerplaats voor zes auto`s.
Enkele kinderbedden en fietsen zijn beschikbaar voor de gasten.
Op verzoek wordt voor de volgende diensten gezorgd: stomerij, "fine art" fotografische portretten, Shiatsu/ontspannen massages, wandelingen en excursies te paard, op de mountain bike en quad, animatie voor kinderen en baby-sitting, wijnproeverijen, organisatie van bruiloften en ceremonies.
Het is mogelijk om wijn, olie en andere typische lokale produkten te kopen.

Restaurants, bar, banken, postkantoor, apotheek, winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Monticiano, op 500 meter van de villa.
Tennisbanen bevinden zich op 15 kilometer van de villa.
Een manege en een golfbaan bevinden zich op 20 kilometer van de villa.

 

Bruiloft in villa - Gelegen middenin het prachtige sienese landschap, is de achttiende-eeuwse villa bijzonder geschikt voor het vieren van bruiloften in een tot de verbeelding sprekende en fascinerende omgeving. Op verzoek worden recepties voor maximaal 120 personen gegeven.

Bruiloft in villa - Gelegen middenin het prachtige sienese landschap, is de achttiende-eeuwse villa bijzonder geschikt voor het vieren van bruiloften in een tot de verbeelding sprekende en fascinerende omgeving. Op verzoek worden recepties voor maximaal 120 personen gegeven.

Huurprijzen

 jan-aprmei-augoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Diana (18 bedden)7685 €8095 €7685 €7685 €8095 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten