Kasteel Maremma

Kasteel met 13+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Maremma, in de provincie Grosseto. Zwembad, tuin, kinderspeelplaats, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

Accommodatie:
Kasteel

Streek:
Maremma

Plaats:
Provincie Grosseto

Personen:
13+1

Kasteel Maremma
Kasteel Maremma

Beschrijving

Het omringende landschap en de Tyrreense zee in de verte: dit is het prachtige panorama dat zich aan de gasten van het kasteel opdoet, dat gelegen is in een heuvelachtig gebied in de provincie Grosseto, in de toscaanse Maremma.
Het elegante kasteel uit de zestiende eeuw is ingericht met antieke meubels en is de perfecte accomodatie voor iedereen die het land van de cowboys (zo worden de paardrijders in de Maremma genoemd) en de natuurlijke schoonheden wil ontdekken - het Parco dell`Uccellina, de rotsen van de Argentario en de lagune van Orbetello - en de eno-gastronomische specialiteiten - gerechten op basis van wild zwijn en de beroemde wijn die hier geproduceerd wordt, waaronder één van de bekendste Morellino di Scansano.

Rondom het gebouw strekt zich een groot park uit met pijnbomenbos, dat op zijn beurt omringd wordt door eeuwenoude olijfbomen en een bos.
In het park bevinden zich de resten van een oude romeinse villa daterend uit het tijdperk van de keizer Traiano. De villa, één van de meest belangrijke in dit gebied, was omringd door verstevigde muren en had een grote cryptoporticus.
Op ongeveer 15 meter van het kasteel bevindt zich het privé-zwembad (8x13,50 m; diepte: 1,50-1,70 m). De rand van het zwembad is ingericht met ligstoelen, ligbedde en parasols en vlakbij het zwembad bevinden zich tevens een douche en een badkamer.


Inrichting

Het kasteel biedt plaats aan 13+1 gasten in 2 kamers met twee enkele bedden, 3 tweepersoonskamers, 3 éénpersoonskamers en 1 extra éénpersoonsbed die in één van de éénpersoonskamers geplaats kan worden; het heeft bovendien 6 badkamers en 1 dienstbadkamer.


Accessoires en faciliteiten

Het kasteel is voorzien van een zwembad, luchtkussens, ping-pongtafel, werkende open haard, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, magnetron, oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje, privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter, een huishoudelijke hulp en een ontbijtservice zijn op verzoek beschikbaar.

Op 5 kilometer van het kasteel bevinden zich een restaurant en een levensmiddelenwinkel.
Andere winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 8 kilometer.
Een manege en een tennisclub bevinden zich binnen een straal van 8 kilometer van het gebouw.
Een golfclub bevindt zich op 20 kilometer van het kasteel.

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Castello Maremma (13+1 bedden)5320 7980 5320 7980 6385
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten