Villa Bolsena

Elegante villa voor vakanties vlakbij het meer van Bolsena, tussen Pitigliano (Grosseto) en San Casciano dei Bagni (Siena). 10 slaapplaatsen, zwembad. Thermale locaties en natuurpark in de omgeving. Mogelijkheid om watersporten uit te oefenen.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Meer van Bolsena

Plaats:
San Casciano dei Bagni (Siena)

Personen:
10

Villa Bolsena
Villa Bolsena

De villa (10 slaapplaatsen) bevindt zich op slechts 4 kilometer van het middeleeuws dorpje Bolsena, in de omgeving van het gelijknamige meer. Naast de structuur strekt zich het tot de verbeelding sprekende Park van Turona uit, waar de gasten zich kunnen wijden aan het birdwatching en trekking. Op enkele kilometers van de villa bevinden zich tevens Pitigliano en de thermale baden van San Casciano dei Bagni, Bagni San Filippo en Saturnia. Wie van watersport houdt, kan zich wijden aan windsurf, het zeilen, waterskien en vissen (wat binnen de wet geoorloofd is) in het meer van Bolsena.

De villa is omringd door een tuin die uitkijkt op het meer, waarin zich het ronde zwembad bevindt en de benodigdheden voor de barbecue. De structuur is voorzien van een open haard, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer en parkeerplaats. Huisdieren zijn toegestaan, maar de villa is niet omheind.

De villa (2 driepersoonskamers, 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers) is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen.

Het appartement 1 bevindt zich op de eerste verdieping, beslaat een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit een uitgeruste keuken, zaal met ramen en schitterend panoramisch uitzicht, zitkamer/eetkamer met open haard, 1 tweepersoonskamer, 1 driepersoonskamer en 1 badkamer met bad. Het grote terras is ingericht om buiten te eten.

Het appartement 2 bevindt zich op de begane grond, beslaat een oppervlakte van 110 m² en bestaat uit een keuken, zitkamer, 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en 1 grote badkamer met douche. Het appartement is ingericht om buiten te eten.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-julaug-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Bolsena (10 bedden)     1200 € 
7 dagen
Villa Bolsena (10 bedden)1700 €1850 €2000 €1850 €1700 €2000 €2000 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten