Villa Forte dei Marmi

Elegante woning gelegen in het centrum van Forte dei Marmi. Villa met 6 slaapplaatsen op korte afstand van het strand van de zee van Versilia. Airconditioning

Accommodatie:
Vakantiehuis

Streek:
Versilia

Plaats:
Forte dei Marmi (Lucca)

Personen:
6 slaapplaatsen

Villa Forte dei Marmi
Villa Forte dei Marmi

Deze luxueuze woning (6 slaapplaatsen) bevindt zich in het centrum van Forte dei Marmi, een van de meest exclusieve badplaatsen aan de Versiliese Riviera, op korte afstand van de zee. Vanaf de villa heeft men een prachtig uitzicht op de Alpi Apuane. De tuin met tafels en stoelen ligt aan de achterkant van de villa. Er is ook een wasruimte. De villa is voorzien van airconditioning, satelliet tv, 1 privι parkeerplaats en fietsen. Ligstoelen met parasol op het strand zijn bij de huur inbegrepen.

De woning (3 kamers, 3 badkamers) heeft twee verdiepingen. Op de begane grond vindt men een woonkamer met volledig ingerichte keuken, 2 tweepersoons slaapkamers (op verzoek kunt u kiezen tussen tweepersoons of aparte bedden), ieder met een eigen badkamer. Op de eerste verdieping: een stapelbed, een badkamer met douche en een terras van 10 m2 met marmeren/gietijzeren tafel en stoelen.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Forte dei Marmi (6 bedden)1000 €1600 €2670 €3470 €1600 €1000 €1600 €2670 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten