Villa Guido

Villa voor vakanties op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca. 12/13 slaapplaatsen, zwembad, tuin, hydromassage. Manege en tennisbanen in de omgeving.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Versilia

Plaats:
Lucca

Personen:
13

Villa Guido
Villa Guido

Profiel

De vakantievilla bevindt zich op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca, in een zeer rustig gedeelte aan de voet van de heuvels van Matraia, en is een perfecte uitgangsbasis voor excursies naar Florence, Pisa, Siena en andere belangrijke toscaanse kunst en cultuursteden. Het huren van de villa is in het bijzonder geschikt voor de sportliefhebbers, die de manege en de tennisbanen vlakbij de woning kunnen bezoeken of voor het maken van excursies met de fietsen die voor de gasten beschikbaar zijn.

In de 1800 m² grote tuin, compleet omheind en die het gebouw omringd, bevinden zich een buitenkeuken met houtoven en barbecue, een gazebo ingericht met tafel en stoelen, een buitenbadkamer met douche en het privé-zwembad (8x4 m; diepte: 1,50 m), geopend van juni tot september.


Inrichting

De villa is een gebouw met twee verdiepingen en biedt 12+1 slaapplaatsen in 5 tweepersoonskamers, 1 kamer met twee enkele bedden, 1 éénpersoons slaapbank, en 2 badkamers.

De begane grond bestaat uit een entree; compleet uitgeruste keuken; dinette; woonkamer met piano; kamer met wasautomaat, wastafel, hydromassagedouche en fietsen; twee tweepersoonskamers; een badkamer met bad.

Op de eerste verdieping bevinden zich een dinette met éénpersoons slaapbank; keuken; drie tweepersoonskamers; een kamer met twee enkele bedden; een badkamer met bad.

De dinette op de eerste verdieping opent naar een balkon die uitgerust is met een trap die naar de tuin leidt.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, houtoven, barbecue, satelliet TV, fietsen, hydromassage douche, koelkast, vriezer, oven, magnetron, vaatwasser, wasatomaat, kluis en privé-parkeerplaats.
Een wieg en een kinderbedje zijn op verzoek beschikbaar.
Enkele fietsen voor kinderen en volwassenen zijn voor de gasten beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich binnen een straal van 1 kilometer van de villa.
Op 50 meter van de villa bevinden zich tennisbanen die gereserveerd zijn voor het exclusief gebruik van de eigenaars van villa`s in deze zone.
Een manege bevindt zich in Marlia (500 meter).

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Guido (12+1 bedden)     2375  
7 dagen
Villa Guido (12+1 bedden)1000 1590 1950 1590 1000 2750 1430
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten