Villa San Gimignano

De villa is gelegen nabij Montaione, een van oorsprong Etruskisch dorp, gelegen op 16 kilometer van San Gimignano. Villa met 8 slaapplaatsen en privé-zwembad, internetverbinding.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Chianti

Plaats:
San Gimignano (Siena)

Personen:
8 slaapplaatsen

Villa San Gimignano
Villa San Gimignano

De villa (8 slaapplaatsen) bevindt zich in Montaione, een plaatsje van het toscaanse platteland op enkele kilometers van San Gimignano. De villa is recent gerestaureerd en is van alle gemakken voorzien (zelfstandige verwarming, internetverbinding, satelliet tv, DVD player, oven, magnetron, telefoon, wasautomaat, vaatwasser). In de tuin bevindt zich het privé-zwembad. Mogelijkheid om te lunchen op de veranda in de openlucht. Beschikbaar voor de gasten: benodigdheden voor de barbecue en privé-parkeerplaats. Winkels en andere faciliteiten bevinden zich in Montaione.

De villa (4 kamers en 5 badkamers) is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de uitgeruste keuken, de zitkamer, de eetzaal en 1 badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 tweepersoonskamers, allemaal voorzien van privé-badkamers. Air conditioning in de kamers van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa San Gimignano (8 bedden)1733 €2399 €3067 €2399 €1733 €3335 €2668 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten