Villa Vigneto

Villa met 10/12 slaapplaatsen in de omgeving van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding, uitzicht over Arezzo. Tennisbanen en manege in de nabijheid.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Arezzo

Personen:
10+2

Villa Vigneto
Villa Vigneto

Beschrijving

De villa is een nauwkeurig gerestaureerd landhuis gelegen in de Valdichiana, op enkele kilometers van Arezzo. Rondom het gebouw strekken zich 23 hectare aan terrein uit bedekt met wijnstokken, voor de produktie van wijn die de gasten kunnen proeven in de wijnkelder die zich op het landgoed bevindt. In de omgeving van de villa bevinden zich een manege en tennisbanen, terwijl belangrijke toscaanse kunststeden, waaronder Arezzo, Siena en Florence, eenvoudig bereikbaar zijn voor aangename dagjes uit.

Een gazebo ingericht om buiten te eten, de benodigdheden voor de barbecue en het privé-zwembad (80 m²; diepte: 1,20-1,40 m) zijn beschikbaar voor de gasten in de grote tuin die het gebouw omringd.

De gezellige kamers, vanwaar men van een schitterend uitzicht over de stad Arezzo geniet, en de grote tuin, maken van de villa een geschikte plek voor het vieren van bruiloften.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt 4 tweepersoonskamers, 1 kamer met twee enkele bedden en 1 tweepersoons slaapbank, met een totaal van 10+2 slaapplaatsen; er zijn 6 badkamers.
De villa bestaat uit een keuken, een eetkamer met open haard, een woonkamer, een wasserijruimte, vier tweeoersoonskamers met badkamer ensuite, een kamer met twee enkele bedden met badkamer ensuite en een zesde badkamer.
Op de begane grond is een badkamer aanwezig die toegankelijk is voor gehandicapten.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, houtoven, barbecue, werkende open haard, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedden, privé-zwembad.
Wijn tour en kookcursussen worden op verzoek georganiseerd.
Een huishoudelijke hulp en een kok zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Arezzo (3,5 km).
Een tennisclub bevindt zich op 3 kilometer van de villa.
Een manege ligt op 5 kilometer van het landgoed.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Vigneto ( 10+2 bedden )      1500 € 
5 dagen
Villa Vigneto ( 10+2 bedden )2390 €    2390 €2390 €2390 €
7 dagen
Villa Vigneto ( 10+2 bedden )2990 €3650 €4390 €3650 €2990 €2990 €2990 €2990 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten