Villa Lucia

Villa in de Valdichiana, in Cortona, in de provincie Arezzo. 6/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, air conditioning. Mogelijkheid aan wandelen en excursies op de mountain bike.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezz)o

Personen:
6+4 slaapplaatsen

Villa Lucia
Villa Lucia

Beschrijving

De villa bevindt zich in de Valdichiana, in Centoia (Arezzo), in de omgeving van het stadje Cortona. Talrijke onverharde en geasfalteerde wegen slingeren rondom de villa, ideaal voor degenen die willen gaan joggen, wandelen in de natuur of excursies op de mountain bike willen maken. Het meer van Trasimeno, Montepulciano, de thermale kuuroorden van Chianciano Terme, Pienza, Arezzo, Montalcino en Siena zijn eenvoudig bereikbaar met de auto.

Compleet omheind en in rustieke stijl ingericht, is de villa verdeeld in vijf appartementen met onafhankelijke ingang. De houten veranda met dakspanten die het gebouw omringd is ingericht om buiten te eten.

Een stenen trap leidt naar het priv้-zwembad (5x12 m.), gelegen op ongeveer 10 meter van de woning. Het zwembad is ingericht met ligbedden en parasols en is geopend van mei tot september. Vlakbij het zwembad bevinden zich tevens een schuur voor gereedschap en een badkamer met douche.

In de tuin bevindt zich een gazebo met keuken, dicht en verwarmd, ook in de winter beschikbaar voor de gasten.


Inrichting

De villa bestaat uit vijf appartementen met onafhankelijke ingang en biedt in totaal 6+4 slaapplaatsen in 3 tweepersoonskamers en 2 tweepersoons slaapbanken, en 5 badkamers.

Het appartement A (2 slaapplaatsen – 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer) bestaat uit een uitgeruste keuken, een kamer met gietijzeren tweepersoonsbed en toegang tot de houten veranda en een badkamer met douche.
Het appartement kijkt uit over de heuvels van Montepulciano.

Het appartement B (2 slaapplaatsen – 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer) bestaat uit een uitgeruste keuken, een kamer met tweepersoons gietijzeren bed en toegang tot de houten veranda en een badkamer met douche.
Het appartement kijkt uit over de heuvels van Cortona.
Het appartement kan worden verbonden met appartement C.

Het appartement C (2 slaapplaatsen – 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer) bestaat uit een uitgeruste keuken, een kamer met gietijzeren tweepersoonsbed en een badkamer met douche.
Het appartement kan worden verbonden met appartement B.

Het appartement D (2 slaapplaatsen – 1 tweepersoons slaapbank en 1 badkamer) bestaat uit een ruime woonkamer met kookhoek en een tweepersoons slaapbank en een badkamer met douche.

Het appartement E (2 slaapplaatsen – 1 tweepersoons slaapbank en 1 badkamer) heeft een ruime woonkamer met kookhoek en een tweepersoons slaapbank en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een priv้-zwembad, air conditioning (tegen betaling), satelliet TV, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, wasautomaat, haardroger en overdekte priv้-parkeerplaats voor vier auto’s.
De appartementen zijn voorzien van een zelfstandige alarminstallatie en verwarming.
Beschikbaar voor de gasten: enkele fietsen, een wieg en kinderstoel.
Een key voor de internetverbinding, baby-sit service, kok en huishoudelijk hulp zijn op verzoek beschikbaar (service tegen betaling).

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in een straal van 8 kilometer van de woning.
Een bushalte bevindt zich op 1 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Lucia (6+4 bedden)1650 €2550 €3300 €2550 €1650 €2550 €2550 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten