HolidayHomesTuscany S.r.l.
Via San Piero loc Bombone 50067 Rignano sull`Arno ( Firenze )
Rea n. 560371 - Ruolo Med. CC FI n. 4547
P.I. 05612680487 – C.F. 05612680487


Gloria ( Deutsch, English, Italiano ) +39 055 830 52 56

Marina ( Français, Italiano, English ) +39 055 830 52 56


 

Boekingsvoorwaarden

HolidayHomesTuscany S.r.l. treedt op als intermediair tussen de eigenaren van de opgenomen en gepubliceerde structuren op de websites van het bedrijf en de clienten die één van deze structuren willen reserveren.

De boekingsvoorwaarden en het gebruik van de onroerend goed structuren voor korte periodes van vakantieverblijven volgen de onderstaande regels:

 • Voor het aanvragen van informatie over de beschikbaarheid of het reserveren van een structuur is het noodzakelijk dat een client een mail naar het Agentschap stuurt met daarop hun naam, de periode van het gewenste verblijf (enkele dagen of één of meerdere weken), het aantal personen en het e-mail adres.
  De werkneemsters van HolidayHomesTuscany S.r.l. antwoorden binnen enkele uren.

 • Vanaf het moment dat de client een nauwkeurige structuur wenst te reserveren wordt de eigenaar onmiddelijk op de hoogte gebracht.
  Na aanvaarding van de eigenaar, dient de client binnen 5 dagen een bedrag van 30% tot 50% van de totale huurprijs te betalen (afhankelijk van de gekozen structuur).

 • De aanbetaling kan worden gedaan middels:

  • BANKOVERSCHRIJVING, naar de IBAN van het Agentschap, dat samen met de andere bankgegevens zal worden verstuurd via e-mail.
   Op de dag van de betalingsopdracht, dient de client de bankontvangst via FAX naar het Agentschap te sturen.

  • CREDITCARD, met een verhoging van de verhuurprijs van 3% van de aanbetaling (met VISA of MASTERCARD) of van 6% van de aanbetaling (met AMERICAN EXPRESS kaart).

 • Het agentschap, dat de documentatie van de gedane betaling ontvangen heeft, brengt onmiddelijk de client en de eigenaar op de hoogte van de bevestiging van de reservering.

 • Na ontvangst van de aanbetaling op de bankrekening, verschaft het agentschap vervolgens via e-mail, aan de client en de eigenaar, het voucher met daarin alle gegevens met betrekking op de gedane reservering.

Voor het invullen van het voucher is het noodzakelijk dat de client het Agentschap de volgende gegevens verstrekt: naam, achternaam, adres, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer, e-mail adres, nationaliteit, aantal personen (volwassenen / kinderen).

Het saldo van de huurprijs dient bij aankomst of 45/60 dagen voor aankomst te worden voldaan, in overeenstemming met de door de eigenaar vastgestelde voorschriften.

De eigenaar kan een borgsom vragen, die de client bij aankomst dient te betalen. Deze borgsom wordt terugbetaald, met uitzondering van schade op het pand van eigendommen en inboedel, op het moment van vertrek.

Het Agentschap neemt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de juistheid en correspondentie van alle verklaringen van de eigenaar over de toestand en kenmerken van het op de site gepubliceerde pand.

Elk bezwaar dat verbonden en samenvalt met de reservering en het verblijf dienen rechtstreeks te worden gericht aan de eigenaar.

In geval van beëindiging /annulering van de reservering door de eigenaar, heeft de client recht op terugbetaling van de aanbetaling van de reservering rechtstreeks van de eigenaar. Als alternatief kan de client een structuur van hetzelfde niveau vragen.

In geval van beëindiging /annulering van de reservering door de client, zal de aanbetaling van de reservering van het verblijf niet worden teruggestort.

 


Privacy gegevens client

Geachte Client,
HolidayHomesTuscany S.r.l. biedt intermediaire diensten van woningen en reserveringen van verblijven in Toscane.
Al onze vakantiewoningen worden beheerd door de eigenaars of hun vertegenwoordigers.

Tijdens de reserveringsprocedure zal U gevraagd worden enkele gegevens die op U betrekking hebben te verstrekken en zullen slechts gebruikt worden (ook op electronische wijze) om de door U gevraagde diensten te leveren (bijvoorbeeld: voucher uitgifte, factuur, communicatie aan de eigenaars voor de organisatie van de ontvangst in hun vakantieverblijf).
Een aantal van uw gegevens zouden door externe partijen (zoals eigenaars van woningen door U bezet en externe consulenten) en de medewerkers die de reserveringen maken verkregen kunnen worden.
De informatie zal op onze server opgeslagen worden, die alleen onze toegang hebben en de eventuele onderhoudstechnici.
U heeft het recht om uw gegevens die in ons bezit zijn en de diverse rechten met betrekking daarop in te zien (rectificatie, update, annulering, enz.) bepaald door het art. 7 Wetsdecreet 196/2003 binnen de grenzen en voorwaarden in de artikelen 8,9 en 10 van genoemde decreet.
Uw oppositie hiertegen laat ons niet toe de service te leveren.
Voor elk verzoek met betrekking tot uw persoonlijke gegevens kunt u contact met ons opnemen.