Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Versilia

Plaats:
Viareggio (Lucca)

Personen:
10/14

Villa Marino
Villa Marino

Ligging

De villa bevindt zich op het versiliese landschap, op enkele kilometers van Viareggio (Lucca), de stad van het Carnaval.

De bekende badplaats van de toscaanse kust ontstond in de eerste helft van de zestiende eeuw op een terrein dat in het verleden betrokken was bij de strijd tussen Pisa en Lucca voor de kustcontrole. Tegenwoordig is Viareggio een vrolijke stad rijk aan Liberty gebouwen die aan het begin van de twintigste eeuw gebouwd zijn, waar ieder jaar het belangrijkste carnaval van Europa plaatsvindt. In de maand februari rijden de praalwagens langs de 'Passeggiata a mare', de lange voetgangersweg die langs de kust loopt. De wagens worden gebouwd in het Cittadella del Carnevale, waar 's zomers concerten en spektakels gewijd aan Giorgio Gaber plaatsvinden.


Beschrijving

De villa bevindt zich op een panoramische positie op de top van een heuvel gecultiveerd met olijfbomen en wijngaarden en wordt omringd door een grote compleet omheinde tuin die is ingericht met gazebo, tafels en stoelen om buiten te eten.
Het privé-zwembad (8x5 m; diepte: 1,60 m) op enkele meters van de woning beschikt over een desinfecterend systeem op basis van zout water en is voor het exclusief gebruik van de gasten.

Belangrijke kunststeden van Toscane, waaronder Lucca en Pisa, en kleine centra van de Garfagnana en de Lunigiana zijn eenvoudig bereikbaar met de auto voor aangename dagjes uit. Tennisbanen, een golfclub en een manege bevinden zich op enkele kilometers van de villa.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats totaan 14 gasten in 7 tweepersoonskamers, en heeft 7 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken, eetkamer, twee tweepersoonskamers en twee badkamers (één met bad en één met douche).
Op de eerste verdieping bevinden zich de bibliotheek, de TV zaal en drie tweepersoonskamers met badkamer ensuite (twee met douche en één met bad).
De tweede verdieping bestaat uit twee tweepersoonskamers met badkamer met douche ensuite.

Eén van de kamers op de begane grond en de drie kamers op de eerste verdieping kunnen worden veranderd in kamers met twee enkele bedden.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, barbecue, werkende open haard, air conditioning, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, amerikaans koffiezetapparaat, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 3 kilometer van de villa.
Een tennisclub en een manege bevinden zich op 5 kilometer van het landgoed.
Een golfclub bevindt zich op 11 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Marino (10 bedden)4000 4665 6400 4665 4000 4000 4000
Villa Marino (12 bedden)4665 5335 7065 5335 4665 4665 4665
Villa Marino (14 bedden)5320 6000 7735 6000 5320 5320 5320
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten