Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdelsa

Plaats:
Monteriggioni (Siena)

Personen:
11 slaapplaatsen

Villa Santa Lucia
Villa Santa Lucia

Beschrijving

Het elegante herenhuis uit de achttiende eeuw bevindt zich op een panoramische positie op een heuvel in de omgeving van Staggia, een plaats van de Valdelsa op enkele kilometers van Monteriggioni (Siena), en geniet van het uitzicht op het kasteel van Monteriggioni en het omringende landschap. Belangrijke kunststeden van Toscane, waaronder Siena en Florence, alsook minder bekende centra, maar daarom niet minder interessant - Certaldo, San Gimignano en Colle Val d`Elsa - zijn eenvoudig bereikbaar door middel van korte autoritten.

Recent gerestaureerd en ingericht met antieke meubels, is het gebouw omringd door een park met eeuwenoude steeneiken. Het landgoed is compleet omheind en heeft tevens een terras met citroenplanten en een groot plein met gazebo, ingericht om buiten te eten.

Het privé-zwembad (5x10 m; diepte: 1,40-1,60 m) gelegen op een grasveld en omringd met cipressen op ongeveer 25 meter van de villa is gereserveerd voor het exclusief gebruik voor de gasten en is ingericht met ligstoelen en ligbedden.


Inrichting

De villa biedt 14 slaapplaatsen in 5 tweepersoonskamers en 2 kamers met twee enkele bedden, en 6 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een ruime hal, compleet ingerichte keuken, ruime salon, eetkamer, berging met wasautomaat, een tweepersoonskamer met badkamer en-suite en een toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich een woonkamer met balkon, drie tweepersoonskamers met badkamer en-suite met douche, een tweepersoonskamer met badkamer en-suite met bad en douche, twee kamers met twee enkele bedden en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, air conditioning, werkende open haard, wi-fi internet verbinding, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, haardroger en privé-parkeerplaats.
Op verzoek is het mogelijk diners te organiseren.
Bij de huurprijs is inbegrepen: schoonmaak van de kamers en badkamers, 1 daag per week.
Een bewaker die voor het onderhoud van het zwembad en de tuin zorgt, helpt de gasten graag indien nodig.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 2 kilometer van de villa.
Tennisbanen, golfbaan en een manege binnen een straal van 6 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
1 dagen
Villa Santa Lucia (14 bedden)520      520   
7 dagen
Villa Santa Lucia (14 bedden)3640 4830 5404 6440 5404 4830 3640 3640 3640
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten