Villa Torre Medioevale

Luxueuze villa met zwembad in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valtiberina

Plaats:
Monterchi (Arezzo)

Personen:
Van 6 tot 10 slaapplaatsen

Villa Torre Medioevale
Villa Torre Medioevale

De villa (10 slaapplaatsen) is een gebouw uit eind 16e eeuw dat dienst deed als voorpost van een klein legergarnizoen zoals de schietgaten en de bij de restauratie gevonden wapens doen getuigen. De villa bevindt zich in Monterchi, in de provincie van Arezzo, waar men de beroemde ‘Madonna del Parto’ van Piero della Francesca kan vinden. Vanaf de villa kijkt men uit op de vallei. Er is een zwembad (11x6), air conditioning (tegen betaling) en een barbecue. Tot beschikking van de gasten staan tevens een parkeerplaats, een privé-meertje voor forelvissers, satelliet-tv en 2 babywiegjes. Op verzoek wordt er gratis een ‘Valtiberina-tour’ georganiseerd.

De villa (5 kamers en 5 badkamers) heeft een oppervlakte van 250 m2. Op de begane grond bevinden zich een compleet ingerichte keuken, een eetruimte met openhaard en een muziek/leeskamer. De eerste verdieping heeft 4 tweepersoons slaapkamers: 2 met een tweepersoonsbed en 2 met twee eenpersoonsbedden (1 kamer kan op verzoek worden veranderd in een kamer met een tweepersoonsbed). Alle kamers hebben een badkamer met douche ‘en suite’. Naast de hoofdwoning bevindt zich de toren met een eigen ingang. Op de begane grond vindt men een ruimte ingericht met bank en stoelen en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed welke op verzoek kan worden omgebouwd tot een kamer met twee aparte bedden. Op de bovenste verdieping van de toren: panorama terras met uitzicht op de vallei.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Torre Medievale (10 pers)1490 €1990 €2895 €3850 €2735 €1490 €1490 €1490 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten