Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Garfagnana

Plaats:
Massa Sassorosso (Lucca)

Personen:
8 slaapplaatsen

Villa Sassorosso
Villa Sassorosso

De villa (8 slaapplaatsen), een stenen gebouw uit de XVIe eeuw, bevindt zich in Massa Sassorosso, op de bergen van de Garfagnana, op de hellingen van de Pania di Corfino en in de omgeving van het Natuurpark van de Orecchiella. Het is de ideale accomodatie voor iedereen die de artistieke en landschappelijke schatten wil leren kennen. Op enkele kilometers van de villa bevinden zich dan ook Castelnuovo Garfagnana, Campocatino, Barga, de beroemde Grotta del Vento en het meer van Vagli, met de spookstad. Lucca, Pisa en de stranden van de Versilia zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

De villa is omringd door een kleine tuin, waarin zich het privé-zwembad bevindt (7,5x5,5). Een ingericht balkon is beschikbaar voor de gasten voor heerlijke etentjes in de buitenlucht. Binnen is alles verfijnd gerestaureerd, de originele stijl en materialen respecterend en is ingericht met antieke meubels. De villa is voorzien van een wasautomaat, strijkijzer en wieg. Een publieke parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 100 meter.

De villa (2 driepersoonskamers, 1 tweepersoonskamer, 3 badkamers en 1 toilet) is verdeeld over drie verdiepingen, verbonden door een stenen of cotto trap.
De begane grond bestaat uit een kookhoek, zitkamer/eetkamer met open haard, 1 kamer met tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed en 1 badkamer met douche.
Op de eerste verdieping bevinden zich een grote keuken/eetkamer met open haard, een zitkamer met open haard en 1 toilet. Het grote balkon (20 m²) is ingericht om buiten te eten en kijkt uit over de Apuane Alpen.
De tweede verdieping bestaat uit 1 kamer met drie bedden, 1 tweepersoonskamer, 1 badkamer met douche, 1 badkamer met bad en een groot panoramisch balkon.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Sassorosso (5 bedden)1020 �1270 �1850 �1270 �1020 �1020 �1020 �
Villa Sassorosso (8 bedden)1230 �1480 �1850 �1480 �1230 �1230 �1230 �
Informatie