Villa Bibbona

Villa met 4+2 slaapplaatsen vlakbij Bibbona en Marina di Bibbona (Livorno), in de Val di Cecina. Compleet omheinde tuin, zwembad, barbecue.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Val di Cecina

Plaats:
Bibbona (Livorno)

Personen:
4+2

Villa Bibbona
Villa Bibbona

Ligging

De villa bevindt zich in de Val di Cecina, in de omgeving van Bibbona en Marina di Bibbona, in de provincie Livorno.

Bibbona is van zeer oude oorsprong: enkele documenten bewijzen het bestaan van een kasteel van Biboni rond 1040. In de twaalfde eeuw werd het kasteel voorzien van een ommuring waarvan nog resten te zien zijn, werd vervolgens uitgebreid tot het de hele heuvel in beslag nam waar zich het historisch centrum van het stadje bevindt. Lange tijd betwist door Florence en Pisa, werd Bibbona in 1406 Bibbona aan de Florentijnse Republiek gevoegd.

Na de sanering die werd uitgevoerd door de Groothertog van Toscane Pietro Leopoldo, werd in de tweede helft van de achttiende eeuw een fort gebouwd langs de kust bij Bibbona, waaromheen de plaats Marina di Bibbona zich ontwikkelde, dat één van de meest bezochte badplaatsen van de Costa degli Etruschi werd.

De zone is rijk aan interessante historische en artistieke plaatsen, en aan de rand van de gemeente Bibbona strekt zich de macchia della Magona uit, een groot bos dat een natuurreservaat is geworden.

Gedurende het jaar worden in de omgeving van Bibbona verschillende manifestaties gehouden, waaronder de "Palio delle Botti", de Heilige Vertegenwoordiging van de Passie van Christus en "Convivia", een tentoonstelling gewijd aan het proeven van de in het gebied geproduceerde wijnen.


Beschrijving

De hooiberg dat zich op een panoramische positie bevindt vlakbij Bibbona is getransformeerd in een lieflijke vakantievilla en op eenvoudige en comfortabele wijze ingericht en is omringd door een tuin waarin zich het privé-zwembad (8x4 m; diepte: 1,40 m) en de benodigdheden voor de barbecue bevinden. Een tafel en stoelen zijn beschikbaar vor de gasten om buiten te eten.

In de omgeving van de woning bevinden zich de plaatsen Bolgheri en Castagneto Carducci, alsook de stranden van Marina di Bibbona. Livorno, Pisa, Lucca, San Gimignano, Florence, Siena en vele toeristische plaatsen van Toscane zijn eenvoudig bereikbaar met de auto voor aangename dagjes uit.


Inrichting

Het gebouw bestaande uit één verdieping biedt plaats aan 4+2 gasten en heeft een woonkamer met open haard, kookhoek, eetkamer en tweepersoons slaapbank, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.

De woonkamer is voorzien van direkte toegang tot een loggia die is ingericht met tuinmeubels.


Accessoires en faciliteiten

De villa heeft een zwembad, barbecue, werkende open haard, vriezer, oven, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 1 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Bibbona ( 4+2 bedden )858 989 1130  1130 989 858 1600 989
6 dagen
Villa Bibbona ( 4+2 bedden )858 989 1130  1130 989 858 1600 989
7 dagen
Villa Bibbona ( 4+2 bedden )858 989 1130 2000 1130 989 858 1600 989
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten