Villa Castiglione

Elegante villa met 18+6 slaapplaatsen in de omgeving van Castiglion Fiorentino (Arezzo), in de Valchiana. Groot park, twee zwembaden, sauna, hydromassage, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub binnen een straal van enkele kilometers.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezzo)

Personen:
12/18/24

Villa Castiglione
Villa Castiglione

Ligging

De villa bevindt zich vlakbij Castiglion Fiorentino, een gemeente in de provincie Arezzo, in de Valdichiana.

Zoals vele toscaanse steden, is ook Castiglion Fiorentino van etruskische oorsprong, zoals de vele vondsten bewijzen die in het gebied aan het licht zijn gekomen. De toponiem Castiglione wordt in documenten niet vòòr de tiende eeuw weergegeven en is, als gevolg van de historische lotgevallen van de stad, door de eeuwen heen van naam veranderd vanwege de diverse steden die hun dominantie uitoefenden in de zone (Arezzo, Perugia). In 1384 kwam de stad definitief onder de heerschappij van Florence, met de naam Castiglion Fiorentino.
Tegenwoordig vinden in Castiglion Fiorentino veel culturele manifestaties plaats, waaronder de "Palio dei Rioni" en het "Festa medievale biancazzurra", en feesten gewijd aan plaatselijke gastronomische produkten.


Beschrijving

De luxueuze villa is een optimale accomodatie om ontspannen vakanties door te brengen in de rust van het toscaanse landschap. Vanuit de ramen van het gebouw en de tuin geniet men van een schitterend uitzicht over de gehele Valdichiana. In de meest heldere dagen is het meer van Trasimeno in de verte te zien.
Arezzo, Cortona, Montepulciano, Siena, Sansepolcro, Florence en vele andere toeristische plaatsen van Toscane zijn eenvoudig bereikbaar met de auto. De meest sportieve gasten kunnen de manege, de tennisclub en de golfclub bezoeken die zich op enkele kilometers van de woning bevinden.

In de tuin die de villa omringd bevindt zich het privé-zwembad (12x6 m; diepte: 1,20-2,00 m), dat bereikbaar is door enkele treden of een oprit.

De villa is gerenoveerd met volledige inachtneming van de oorspronkelijke constructie en de vertrekken zijn ingericht met antieke meubels en hebben houten balken, stenen plafonds en cotto vloeren.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt 18+6 slaapplaatsen in 9 tweepersoonskamers en 6 extra éénpersoonsbedden, en heeft 9 badkamers en 2 toiletten.

De begane grond bestaat uit een keuken, ruime woonkamer, overdekte veranda, een tweepersoonskamer met badkamer ensuite en een toilet. Op de begane grond bevindt zich tevens een ruimte met overdekt zwembad voorzien van hydromassage en een systeem om tegen de stroom in te zwemmen, sauna en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich zeven tweepersoonskamers met badkamer ensuite.
Een tweepersoonskamer met badkamer ensuite bevindt zich op zolder.

Zes extra éénpersoonsbedden zijn op verzoek beschikbaar.
Drie badkamers zijn voorzien van hydromassagebad.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een buitenzwembad, barbecue, verwarmd binnenzwembad met hydromassage en systeem om tegen de stroom in te zwemmen, air conditioning, sauna, lift, satelliet TV, internetverbinding, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, hydromassagebad, kinderbedjes, kluis, privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter, een huishoudelijke hulp en een ontbijtservice zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten en een tennis-club bevinden zich op 5 kilometer van de villa.
Een golfclub en een manege bevinden zich op 10 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-junjuli-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Castiglione (18 bedden)6920 8000 6920 8000 8000
Villa Castiglione (18+6 bedden)7495 8575 7495 8575 8575
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten