Appartement Punta Ala

Elegant appartement in een villa op enkele kilometers van Castiglione della Pescaia (Grosseto), in Maremma. 4 slaapplaatsen, internetverbinding, air conditioning, privé-tuin. Golfclub en manege in de omgeving. Op enkele meters van de schitterende stranden van Punta Ala. Piombino en de veerboten naar het eiland Elba zijn eenvoudig bereikbaar.

Accommodatie:
Appartement

Streek:
Maremma

Plaats:
Punta Ala (Grosseto)

Personen:
4

Appartement Punta Ala
Appartement Punta Ala

Ligging

Het appartement bevindt zich in de omgeving van Castiglione della Pescaia, een gemeente in de provincie Grosseto, in de toscaanse Maremma.

Zoals vele archeologische vondsten bewijzen, werd het gebied rondom Castiglione della Pescaia in het verleden bewoond door de etrusken en vervolgens de romeinen. Beroemd is het nabije bewoonde centrum van Vetulonia, met zijn muren daterend uit de zesde-vijfde eeuw vòòr Chr.

Eerst onder heerschappij van de Republiek van Pisa, vervolgens een vrije gemeente tot de vijftiende eeuw, wanneer het werd veroverd door de Aragonesen, werd Castiglione della Pescaia in de zestiende eeuw deel van het Groothertogdom van Toscane, met behoud van een zekere mate van autonomie.

Nadat het in het verleden een belangrijke havenplaats was, is Castiglione della Pescaia tegenwoordig een gerenommeerde badplaats ook wel "klein Zwitserland" of het "Zwitserland van de Maremma" genoemd. Zijn territorium is bovendien rijk aan natuurreservaten, waaronder we die van Diaccia Botrona en het Heiligdom van de Walvisachtigen noemen.


Beschrijving

Het elegante appartement maakt deel uit van een villa middenin een groen pijnbomenbos en gelegen op enkele meters van de schitterende stranden van Punta Ala.
In de omgeving van het appartement bevinden zich een golfclub en een manege, terwijl Porto Santo Stefano en het Natuurpark Uccellina eenvoudig bereikbaar zijn met de auto voor prachtige dagjes uit op zoek naar de natuurlijke schoonheden van de Maremma. Vanaf Piombino, op enkele kilometers van het appartement, vertrekken veerboten naar het eiland Elba.

Rondom het appartement strekt zich een privé-tuin uit bestaande uit een zithoek en eetgedeelte. Buiten bevinden zich tevens de benodigdheden voor de barbecue.


Inrichting

Het appartement bevindt zich op de begane grond, biedt plaats aan 4 gasten in 1 kamer met twee enkele bedden en 1 tweepersoonskamer, en heeft 2 badkamers.

In het bijzonder bestaat het uit een keuken, woonkamer/eetkamer met direkte toegang tot de tuin, een kamer met twee enkele bedden, een tweepersoonskamer met badkamer ensuite en een badkamer met douche.


Accessoires en faciliteiten

Het appartement is voorzien van de benodigdheden voor de barbecue, internetverbinding, satelliet TV, air conditioning, diepvriezer, oven, vaatwasser, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Allerlei soorten winkels bevinden zich in het winkelcentrum op 250 meter van het appartement.
Een aantal stranden, zowel uigeruste als vrije, een manege en een golfclub bevinden zich op ongeveer 800 meter van het appartement.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Appartamento Punta Ala ( 4 bedden )670 765 960  960 765 670 670 670
6 dagen
Appartamento Punta Ala ( 4 bedden )670 765 960  960 765 670 670 670
7 dagen
Appartamento Punta Ala ( 4 bedden )670 765 960 1275 960 765 670 670 670
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten