Villa Lago

Villa met 6 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montepulciano (Siena). Tuin, zwembad, zonneweide, stenen barbecue, internetverinding. Mogelijkheid tot het uitoefenen van zeilen, windsurfen en vissen in het nabije meer van Trasimeno.

Accommodatie:
Villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Cortona (Arezzo)

Personen:
6

Villa Lago
Villa Lago

Ligging

De villa bevindt zich in het zuiden van Toscane, op enkele kilometers van Montepulciano, een stadje in de provincie Siena wereldwijd bekend vanwege zijn beroemde DOCG wijnen: de Rosso en de Nobile van Montepulciano.

Volgens de legende werd de stad met zijn S-vorm die ingeklemd is tussen de ommuring daterend uit de veertiende eeuw, gesticht door de etruskische koning Porsenna.
Lange tijd betwist tussen Siena en Florence, werd het in 1390 bondgenoot met de huidige hoofdstad van Toscane. De twee daaropvolgende eeuwen werden gekenmerkt door politieke stabiliteit en culturele agitatie. Het is in deze periode dat een groot gedeelte van de religieuze gebouwen en aristocratische residenties werden geconstrueerd, die tegenwoordig nog zichtbaar zijn.


Beschrijving

De mooie moderne villa is gelegen op een panoramische positie op de heuvels van de Valdichiana. De ramen en compleet omheinde tuin kijken uit over het nabije Meer van Trasimeno, waar het mogelijk is om te windsurfen, zeilen en vissen.

In het grote terrasvormige park dat de villa omringd bevinden zich het privé-zwembad (13x6,5 m; diepte: 1,20-2,50 m) en de grote zonneweide.
Een pergola is ingericht met stenen barbecue en tafel en stoelen om buiten te eten.

De villa is een uitstekende uitgangsbasis om Montepulciano, Cortona, Arezzo, Siena, Pienza en vele andere belangrijke kunststeden van Toscane en centraal Italie te bezoeken.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 6 slaapplaatsen in 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en  2 tweepersoonskamers, en heeft 4 badkamers.

Op de begane grond bevinden zich een ruime netrée, de keuken, een tweepersoonskamer met badkamer met douche ensuite en nog een badkamer met douche. Drie treden leiden naar de woonkamer met eetgedeelte en open haard.
Het souterrain bestaat uit een wasserijruimte, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een badkamer met bad.
De eerste verdieping bestaat uit een zolder geopend naar de woonkamer die leidt naar twee terrassen.
Op 50 meter, onder het niveau van het zwembad, bevinden zich een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.

Alle kamers op de begane grond zijn voorzien van direkte toegang naar buiten.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met zwembad, zonneweide, externe douche, stenen barbecue, plafondventilatoren, open haard, internetverinding, satelliet TV, DVD speler, stereo-installatie, oven, diepvriezer, vaatwasser, wasautomaat en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Een levensmiddelenwinkel bevindt zich op 2 kilometer van de villa.
Andere winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 5 kilometer van het landgoed.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Lago (7 bedden)950 €1200 €1360 € 1360 €950 €2080 €1360 €
6 dagen
Villa Lago (7 bedden)950 €1200 €1360 € 1360 €950 €2080 €1360 €
7 dagen
Villa Lago (7 bedden)950 €1200 €1360 €3146 €1360 €950 €2080 €1360 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten