Villa Cozzile

Villa met 10+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montecatini Terme (Pistoia), in Valdinievole. Grote tuin, zwembad met hydromassage, kleine sportzaal, barbecue. Golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdinievole

Plaats:
Montecatini Terme (Pistoia)

Personen:
10+1

Villa Cozzile
Villa Cozzile

Ligging

De villa bevindt zich op enkele kilometers van Montecatini Terme (Pistoia), gerenommeerde thermale plaats van de Valdinievole, in het centrum-noorden van Toscane.

De eerste nederzettingen in het gebied van Montecatini dateren uit het Mesolithicum, maar is werkelijkheid bewijzen enkele archeologische vondsten de aanwezigheid van jagers in het gebied al sinds het Paleolithicum.

Zoals veel andere toscaanse steden, was Montecatini betrokken bij de bloederige oorlogen tussen de Medici en de heren die de nabije steden regeerden. In 1315 veroverden de Ghibellijnen van Uguccione della Faggiola Montecatini, dat tientallen jaren later opnieuw in handen van Florence viel. Nadat het door Siena veroverd werd, kwam de stad in de tweede helft van de zestiende eeuw definitief in handen van Florence.

Tegenwoordig is Montecatini Terme een gerenommeerd thermaal centrum. De eerste baden werden in 1530 gebouwd maar de inrichtingen die we nu kennen dateren uit de tweede helft van de achttiende eeuw.


Beschrijving

De gezellige in rustieke stijl ingerichte villa bevindt zich op een panoramische positie op een heuvel van de Valdinievole.

In de grote tuin die uitkijkt over de ondergelegen vallei bevinden zich een stenen barbecue, een gazebo ingericht om buiten te eten en het privé-zwembad (4x8,5 m; diepte: 1,30 m) voorzien van hydromassage.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 10+1 gasten in 1 driepersoonskamer, 1 tweepersoonskamer, 1 éénpersoonskamer, 2 kamers met twee enkele bedden en 1 extra éénpersoonsbed, en heeft 3 badkamers.

De begane grond bestaat uit een keuken met eetgedeelte en toegang tot het panoramisch terras, TV zaal, woonkamer met open haard, wasserijruimte, een éénpersoonskamer en een badkamer met douche.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kamer met drie éénpersoonsbedden, een tweepersoonskamer met badkamer met bad en douche ensuite, twee kamers met twee enkele bedden en een badkamer met douche.
Het souterrain heeft een kleine sportzaal en een garage met ruimte voor drie auto's.

Een extra éénpersoonsbed is op verzoek beschikbaar.


Accessoires en faciliteiten

De villa heeft een zwembad met hydromassage, barbecue, werkende open haard, kleine sportzaal, stereo installatie, satelliet TV, piano, oven, magnetron, vriezer, citruspers, broodrooster, amerikaans koffiezetapparaat, vaatwasser, wasautomaat, wasdroger, strijkijzer en strijkplank, kinderbedje en garage voor drie auto's.

Levensmiddelenwinkels bevinden zich in Massa, op 1 kilometer van de villa.
Andere winkels en faciliteiten en een golfclub zijn in Montecatini Terme, op 6 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Cozzile ( 10+1 bedden )1275 €1490 €   1490 €1275 €2130 €1490 €
6 dagen
Villa Cozzile ( 10+1 bedden )1530 €1790 €   1790 €1530 €2555 €1790 €
7 dagen
Villa Cozzile ( 10+1 bedden )1790 €2085 €2385 €2980 €2385 €2085 €1790 €2980 €2085 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten