Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Arezzo

Personen:
10

Villa Arezzo
Villa Arezzo

In het verleden gebruikt als filmset en als zetel van belangrijke muziekevenementen, is de villa (10 slaapplaatsen) gelegen op een panoramische positie op een heuvel van de Valdichiana, vlakbij Arezzo. Omringd door talrijke wandelpaden voor ontspannen wandelingen of excursies op de fiets op het toscaanse platteland, is de villa een optimale accomodatie voor iedereen die Arezzo, Siena, Cortona, Pienza, Montepulciano, Florence, Montalcino en andere belangrijke toscaanse kunst en cultuursteden wil bezoeken.

Een centrale loggia verbindt de zuidvleugel, waar de gasten verblijven, met de noordvleugel aan het elegante gebouw. De gasten genieten van een maximale privacy en het exclusieve gebruik van het buitengedeelte en het zwembad, gelegen in het 12 hectare grote park die de villa omringd, samen met een groene tuin in de vorm van een theater. Het zwembad (6x12 m., diepte 1,80-3 m.) bevindt zich op 100 meter van het gebouw en is geopend vanaf eind april tot eind september. Tegenover de villa strekt zich een veld uit, ingericht met tafel, stoelen en gazebo waarin het mogelijk is feesten en speciale gebeurtenissen te organiseren. De terrassen op de eerste verdieping bieden een schitterend uitzicht over de stad Arezzo en het omliggende landschap.

Voorzien van alle gemakken (internet verbinding, satelliet TV, air conditioning, vaatwasser, wasautomaat, strijkplank, oven en parkeerplaats), is het gebouw met zijn marmeren vloeren ingericht met antieke meubels en antiekwaren. Op verzoek worden huisdieren toegestaan. Mocht het nodig zijn, kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars, die in de omgeving wonen.

De kamers van de villa (5 tweepersoonskamers en 4 badkamers) zijn verdeeld over drie verdiepingen.
Op de begane grond bevinden zich een TV zaal, een ruime zitkamer en de eetkamer.
De eerste verdieping, die bereikbaar is door middel van een grote marmeren wenteltrap, bestaat uit 1 kamer met twee enkele bedden, 3 tweepersoonskamers, 1 badkamer met douche en 2 badkamers met bad. Twee kamers hebben een privé-badkamer.
In het souterrain bevinden zich de bergkast/strijkkamer, de keuken, 1 kamer met twee enkele bedden en 1 badkamer. Het souterrain is bereikbaar door middel van een kleine wenteltrap. Een glazen deur leidt naar de parkeerplaats.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Arezzo (10 bedden)3380 4505 5070 5630 5070 4505 3380 5630 5630
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten