Villa Il Torrione

Elegante villa uit de elfde eeuw met 8/12 slaapplaatsen in de Maremma, vlakbij Orbetello, in de provincie Grosseto. Grote tuin, panoramische terrassen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Maremma

Plaats:
Orbetello

Personen:
8/12

Villa Il Torrione
Villa Il Torrione

Beschrijving

De Tyrreense zee, de heuvels van de Uccellina, het voorgebergte van de Argentario en de eilanden van de toscaanse archipel zijn slechts enkele van de schoonheden die men kan bewonderen vanuit de elegante villa die gebouwd is in de elfde eeuw op een klif van de Maremma, vlakbij Orbetello (Grosseto).

Het gebied waar de villa zich bevindt werd al bewoond in de tijden van de Etrusken, zoals de talrijke vondsten bewijzen die hier in de omgeving zijn gevonden. Toen de villa werd gebouwd, werd het territorium gedomineerd door de Aldobrandeschi, die de toren lieten bouwen om het gebied te beschermen tegen de saracenen.

Het gebouw wordt omringd door een grote compleet omheinde tuin.
Twee terrassen zijn ingericht met ligbedden.
Het privé-zwembad (4x6 m; diepte: 1,20 m) met uitzicht over zee is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.
De toren beschikt bovendien over een privé-ingang naar zee.

De toren is de perfecte accomodatie voor iedereen die een bruiloft of een bijzondere gebeurtenis wil vieren in een elegante en fascinerende omgeving, die als achtergrond heeft gediend voor enkele scenes uit de film "Quantum of Solace", met Daniel Craig.


Inrichting

De twee verdiepingen tellende villa biedt plaats tot 12 personen in 2 kamers met twee enkele bedden en 4 tweepersoonskamers; er zijn 6 badkamers.
De begane grond bestaat uit een keuken, eetkamer met open haard en drie slaapkamers met badkamer ensuite.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met open haard en toegang tot een panoramisch terras, ingericht met ligbedden en met tafel en stoelen om buiten te eten.
Vanaf de begane grond komt men uit op de uitkijktoren, waarin zich een woonkamer, een kleedkamer, een slaapkamer met open haard en een badkamer met douche bevinden.

De dependance bestaat uit een woonkamer en twee slaapkamers met badkamer ensuite.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, barbecue, werkende open haarden, plafondventilatoren, air conditioning, satelliet TV, DVD speler, internetverbinding, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat en privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter, een huishoudelijke hulp en een ontbijtservice zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels, faciliteiten en een tennisclub bevinden zich in Fonteblanda (1 km).
Een manege bevindt zich op 2 kilometer van de villa.
Een golfclub bevindt zich op 10 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Il Torrione ( 12 bedden )7000 10500 14500 10500 7000 14500 7000
Villa Il Torrione ( 8 bedden )5000 8000 12000 8000 5000 12000 5000
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten