Landhuis Fontana

Oud huurwoning op enkele kilometers van Lucca, in de Garfagnana. 6/7 slaapplaatsen, zwembad, zonneweide, internetverbinding. Prachtige uitzicht.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Garfagnana

Plaats:
Mutigliano (Lucca)

Personen:
6+1

Landhuis Fontana
Landhuis Fontana

De oude woning (6+1 slaapplaatsen) is middenin een olijfgaard gelegen op een panoramische positie op de heuvels die Lucca omringen, op slechts 7 kilometer van de stad. Het gebouw is omringd door een tuin van 4000 m² die compleet omheind is, rijk aan olijfbomen en oleanders. Men heeft toegang tot de woning door middel van een automatisch hek. Het landhuis heeft tevens twee met antieke cotto betegelde terrassen. Voorzien van zwembad (5,5 x 10,5 m.), zonneweide, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, wasautomaat, vaatwasser, open haard, strijkbenodigdheden, twee fietsen en parkeerplaats, is het landhuis een optimale accomodatie voor iedereen die een ontspannen vakantie door wil brengen die in het teken staat van de maximale privacy.

Het landhuis (3 tweepersoonskamers en 3 badkamers) is een gebouw van twee verdiepingen.
Op de begane grond bevinden zich een studio-veranda met een grote glazen deur die naar het zwembad opent, de wasserijruimte, een tweepersoonskamer, twee kamers met twee éénpersoonsbedden, een badkamer met douche en dubbele wastafels en een badkamer met bad.
De eerste verdieping is onderverdeeld in een compleet ingerichte keuken, ruime eetkamer met stereo-installatie en televisie en een dienstbadkamer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Colonica Fontana (6+1 bedden)1600 1990 2465 1850 1600 2465 2465
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten