Villa Porto S. Stefano

Vakantiehuis te huur op de heuvels van Porto Santo Stefano (Maremma) in Toscane. Vakantiehuis met 9 bedden, air conditioning in twee slaapkamers.

Accommodatie:
Vakantiehuis

Streek:
Maremma

Plaats:
Porto Santo Stefano (Grosseto)

Personen:
9 slaapplaatsen

Villa Porto S. Stefano
Villa Porto S. Stefano

Het vakantiehuis (9 slaapplaatsen) bevindt zich op de vooruitstekende rots van de Argentario, in de Maremma. Het terras kijkt uit op Porto Santo Stefano en op de Tyrreense zee. Het vakantiehuis is omringd door een tuin en beschikt over twee terrassen uitgerust met tafels en stoelen. Beschikbaar voor de gasten: tv, vaatwasser, wasautomaat en garage. Tennisbanen en een meertje om te vissen in de buurt van het vakantiehuis. De gasten kunnen zich toewijden aan het diepzeeduiken, windsurfen en waterskieen op de schitterende wateren van de Argentario. Op enkele kilometers van het vakantiehuis bevindt zich het Natuurpark van de Maremma, tevens bekend als het Parco dell’Uccellina (Vogeltjespark). Het vakantiehuis is de ideale uitgangsbasis voor uitstapjes en excursies in nabije plaatsjes, zoals Saturnia, Talamone of het eiland Giglio; belangrijke kunststeden zoals Florence, Pisa, Rome zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Afstanden: Talamone 27 km. - Grosseto 46 km. - Roselle 51 km. - Saturnia 60 km. - Siena 121 km. - Rome 152 km. - Florence 193 km. - Pisa 204 km.

Het vakantiehuis (4 kamers en 3 badkamers) bestaat uit een keuken, eetkamer, salon met open haard, 4 kamers en 3 badkamers. De kamers zijn verdeeld over drie verdiepingen.

Air conditioning in twee slaapkamers.
 

 

Huurprijzen

 jan-mayjuni-junjuli-julaug-augsep-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Santo Stefano (9 bedden)1290 1590 3360 4090 1290 4090 1290
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten