Villa Castiglioncello

Villa met 8+2 slaapplaatsen in Castiglioncello, in de provincie Livorno, in de Val di Cecina. Barbecue, internetverbinding, air conditioning, grote tuin, fietsen. Op enkele meters van het strand. Tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

Accommodatie:
Villa

Streek:
Val di Cecina

Plaats:
Castiglioncello (Livorno)

Personen:
8+2

Villa Castiglioncello
Villa Castiglioncello

Ligging

De villa bevindt zich op enkele tientallen meters van zee in Castiglioncello, een bekende badplaats in de provincie Livorno.

Oorspronkelijk was Castiglioncello een vissersdorp aan de rand van het etruskische rijk. In de zestiende eeuw lieten de Medici een uitkijktoren bouwen op het voorgebergte, terwijl het kasteel fecero Pasquini uit het einde van de negentiende eeuw dateert en tegenwoordig zetel is van een Dans Festival en de Literatuurprijs Castiglioncello-Costa degli Etruschi. In de tweede helft van de negentiende eeuw verbleven veel lieden van de artistieke beweging van Macchiaioli in Castiglioncello. In de jaren '60 van de twintigste eeuw werd het stadje een geliefde plek voor veel persoonlijkheden uit de filmwereld en in deze periode werd de beroemde film van Dino Risi "Il sorpasso" hier gefilmd.


Beschrijving

De stenen villa is omringd door een grote tuin die uitkijkt over de Tyrrheense Zee en is ingericht met ligbedden, de benodigdheden voor de barbecue en een tafel om buiten te eten.

Livorno, Volterra, Pisa, Baratti, Populonia en vele andere lokaliteiten in Toscane zijn eenvoudig bereikbaar met de auto voor aangename dagjes uit.
Een tennisclub, een manege en een golfclub bevinden zich in de omgeving van de villa.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 8+2 gasten in 1 kamer met twee enkele bedden, 3 tweepersoonskamers en 1 tweepersoons slaapbank, en heeft 1 badkamer en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een entree, keuken, woonkamer met open haard en tweepersoons slaapbank, eetkamer en een badkamer met douche.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoonskamers en een toilet.
Op de tweede verdieping is de zolder ingericht met twee éénpersoonsbedden.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van fietsen, barbecue, air conditioning, werkende open haard, internetverbinding, satelliet TV, oven, magnetron, wasautomaat, kinderbedje en privé-parkeerplaats.
Een kok, een baby-sitter en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 100 meter van de villa.
Een tennisclub is op 1 kilometer van het landgoed.
Een manege bevindt zich op 10 kilometer van de woning.
Een golfclub bevindt zich op 20 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Castiglioncello (8+2 bedden)1915 2365 3250 2365 1915 3250 3250
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten