Villa Isabelle

Villa met zwembad voor vakanties vlakbij Subbiano (Arezzo), in Casentino. 12 slaapplaatsen, tuin, internetverbinding, speelgelegenheid voor kinderen. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Casentino

Plaats:
Subbiano (Arezzo)

Personen:
12

Villa Isabelle
Villa Isabelle

Beschrijving

De villa bevindt zich op 500 meter hoogte op enkele kilometers van Subbiano (Arezzo), in Casentino. De villa is de perfecte accomodatie voor de liefhebbers van kunst, die het heiligdom van Verna (waar San Francesco van Assisi de stigmaten ontving), Cortona, Arezzo, Montalcino, Siena, Florence en andere steden in Toscane en centraal Italie kunnen bezoeken.

De ramen van de villa en de tuin die het gebouw omringd bieden een schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino die bedekt zijn met olijfgaarden en weelderige bossen.

De tuin is ingericht om buiten te eten en is voorzien van een nachtverlichtingsinstallatie. In de tuin bevinden zich tevens de benodigdheden voor de barbecue en tafelvoetbal.

Het zwembad (12,20x5,40 m; diepte: 0,70-1,80 m) is gereserveerd voor exclusief gebruik van de gasten en is voorzien van een buitenbadkamer met douche.


Inrichting

Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt 12 slaapplaatsen in 4 tweepersoonskamers, 1 éénpersoonskamer, 1 tweepersoons slaapbank en 1 extra éénpersoonsbed, en heeft 4 badkamers.
De begane grond bestaat uit een ingang, compleet uitgeruste keuken met naastgelegen bijkeuken en open haard, woonkamer met open haard, berging, een tweepersoonskamer, een éénpersoonskamer en een badkamer met douche.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kamer met tweepersoons slaapbank en toegang tot de loggia, drie tweepersoonskamers (waarvan één met badkamer ensuite) en een badkamer met bad.
Onder de trap bevinden zich een kamer die gebruikt kan worden als kinderspeelkamer, een ruime zaal waar lunches en diners georganiseerd kunnen worden (op verzoek geopend en tegen betaling) en een badkamer.
Een extra éénpersoonsbed is op verzoek beschikbaar.


Accessoires en faciliteiten

De villa is voorzien van een zwembad, tafelvoetbal, barbecue, kinderwaterspelen, werkende open haard, stereo, internetverbinding, satelliet TV, DVD speler, koelkast, oven, magnetron, espresso apparaat, vaatwasser, wasautomaat, haardroger, kinderbedden en privé-parkeerplaats.
Een baby-sitter, een kok en een huishoudelijke hulp zijn op verzoek beschikbaar.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Chiassa Superiore, op 1 kilometer van de villa.
Tennisclub en manege binnen 5 kilometer van de villa.

 

Huurprijzen

 jan-mayjuli-augoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Isabelle ( 12 bedden )1665 €3335 €1665 €1665 €1665 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten