Villa Casole

Vakantievilla in het Toscaanse landschap nabij Siena. 8 slaapplaatsen, zwembad, tuin, trekking, barbecue, satelliet tv, wasservice, parkeerplaats

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Chianti

Plaats:
Casole d`Elsa (Siena)

Personen:
8 slaapplaatsen

Villa Casole
Villa Casole

De villa (8 slaapplaatsen) is recent gebouwd met inachtneming van de typisch Toscaanse bouwstijl. Het bevindt zich in Pievescola, op een paar kilometer van Villa La Suvera, dat in het verleden eigendom was van de familie Della Rovera. In de tuin van de villa ligt een zwembad (10x5) en gasten kunnen gebruik maken van de tuintafels en stoelen. Noodverlichting, anti-brandinstallatie en gaslekmelding. De villa wordt omringd door bossen en ideaal voor de liefhebbers van trekking en mountainbike. Vanaf de villa bereikt men eenvoudig beroemde plaatsen zoals Siena, Volterra, Monteriggioni, Florence en San Gimignano.

De villa (6 slaapkamers en 3 badkamers) is verdeeld in 3 appartementen en heeft drie volledig ingerichte keukens (waarvan 1 zeer ruim), 3 slaapkamers met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 2 slaapkamers met een eenpersoonsbed en 3 badkamers met douche.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Casole ( 8 bedden )1760 €2350 €2785 €2350 €1760 €2785 €2785 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten