Villa Marciano

Villa met 8+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, in Civitella in Val di Chiana, in de provincie Arezzo. Grote tuin, zwembad, internetverbinding. Outlet en tennisclub in de omgeving.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdichiana

Plaats:
Civitella in Val di Chiana (Arezzo)

Personen:
8+2

Villa Marciano
Villa Marciano

Beschrijving

Een uitgestrekt bos en de ondergelegen vallei: dit is het prachtige panorama waar men van geniet vanuit de ramen en de tuin van de villa die zich bevindt in de Val di Chiana, in de provincie Arezzo.

Een verblijf in de villa is de gelegenheid om Arezzo te bezoeken, de stad van het goud, de Chimera (het origineel van het bronzen beeld dat een mythologisch monster voorstelt met het lichaam van een leeuw, de staart in de vorm van een slang en een kop van een geit op de schouders wordt bewaard in het Archeologisch Museum van Florence, maar ook in Arezzo is een kopie daarvan te bewonderen) en de beroemde serie schilderijen van Piero della Francesca "La leggenda della vera croce" (De legende van het ware kruis).

Het grote park dat het gebouw omringd bestaat uit een boomgaard, een olijfgaard en verschillende grasvelden. op het park kunnen de gasten herten, eekhoorns en andere dieren uit het bos tegenkomen.

Op een terras op enkele meters van de woning bevindt zich het privι-zwembad (5x10 m; diepte: 1,10-1,60 m), voorzien van een externe douche en gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten.

Tegenover de keuken bevindt zich een betegeld terras dat is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw biedt plaats aan 8+2 gasten in 4 tweepersoonskamers en 1 tweepersoons slaapbank; de villa beschikt over 3 badkamers.

De begane grond bestaat uit een entree-loggia, woonkamer met eetgedeelte, portiek met toegang tot de woonkamer, keuken, studio met tweepersoons slaapbank en een badkamer. De kelder en een wasserijruimte zijn verbonden met de keuken.
Het nachtgedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit vier tweepersoonskamers (waarvan er twee uitkijken op de loggia en er twee een balkon hebben) en twee badkamers.


Accessoires en faciliteiten

De villa heeft een zwembad met externe douche en zonneterras, barbecue, werkende open haard, satelliet TV, internetverbinding, magnetron, oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje en privι-parkeerplaats.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich in Civitella in Val di Chiana (3 km).
Een tennisclub bevindt zich op 6 kilometer van de villa.
Een outlet bevindt zich op 35 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Marciano ( 8+2 bedden )1735 €2400 €3335 €2400 €1735 €1735 €1735 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten