Rondom ons een “schilderij” met tekeningen van wijngaarden vol met druiven, verwrongen olijfbomen, cipressen met een rechte en donkere kruin, bebouwde velden. Kortom, bedolven in het groen lijkt het een droom (niet onterecht heeft de Unesco enkele delen van Toscane toegevoegd aan het werelderfgoed van de mensheid).

Dit is het panorama wat ons wacht als we besluiten om een villa in Toscane te huren.

Een verblijf in een villa op het toscaanse platteland is de ideale oplossing voor grote families, voor grote groepen vakantiegangers of voor wie niet van huis wil zonder zijn geliefde viervoeter.
 

In verblijven uit het verleden, sommigen dateren uit de Middeleeuwen, bekwaam gerestaureerd en voorzien van alle comforts kunnen grote families of tevens meerdere families die besluiten een vakantie in Toscane door te brengen, op deze manier onder hetzelfde dak of in een aangrenzend, maar onafhankelijk appartement verblijven.

Laten we proberen ons voor te stellen dat we afspreken rond het middaguur voor een barbecue met een sappige florentijnse biefstuk!

De capaciteit van deze structuren biedt bovendien de mogelijkheid om vrienden en familie te verwelkomen die besloten hebben ons te volgen op het allerlaatste moment. Het is voldoende om te informeren bij de eigenaar van de villa in Toscane die we gehuurd hebben.

Tot slot wat adviezen: er zijn allerlei soorten vakantievilla’s in Toscane, er is zeer veel keuze; als we eenmaal een structuur hebben gekozen is het handig een kijkje te nemen bij de eventuele last-minute aanbiedingen.
 
» Meer details
Meer details Landhuis Paris

Landhuis met zwembad in San Giovanni d’Asso, in de Crete Senesi, in de provincie Siena. 8 slaapplaatsen, satelliet TV, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1150 €
Meer details
Meer details Landhuis Capanna

Lieflijk landhuis met 4+1 slaapplaatsen op het platteland ten zuiden van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, houtoven, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub op enkele minuten.

7 dagen: min: 535 € - max: 1265 €
Meer details
Meer details Villa Piana Verde

Villa met zwembad in de omgeving van Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. 5 slaapplaatsen, tuin, air conditioning, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Thermale baden, golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 900 € - max: 1100 €
Meer details
Meer details Villa Guido

Villa voor vakanties op enkele kilometers van de stranden van de Versilia en Lucca. 12/13 slaapplaatsen, zwembad, tuin, hydromassage. Manege en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2750 €
Meer details
Meer details Huis Punta Ala

Vakantiewoning in de toscaanse Maremma, in Punta Ala (Grosseto) met schitterend uitzicht op de Tyrreense zee en de eilanden van de toscaanse archipel. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, internetverbinding, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 900 € - max: 1800 €
Meer details
Meer details Villa Biagioni

Vakantievilla te huur in Garfagnana vlakbij Lucca in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbiding.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1890 €
Meer details
Meer details Villa Chiara

Vakantievilla met dependance in Chianni (Pisa), in de Valdera. 16/19 slaapplaatsen, omheinde zwembad, hydromassage, internetverbinding, privé-tennisbaan, speelplaats voor kinderen, jeu-de-boules veld. Op enkele kilometers van de stranden van Rosignano Solvay; thermale kuuroorden vlakbij.

7 dagen: min: 2000 € - max: 3700 €
Meer details
Meer details Villa Vanessa

Villa met 8+2 slaapplaatsen vlakbij Pienza (Siena), in het hart van de Val d`Orcia. Grote tuin, zwembad, barbecue, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, manege en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1390 € - max: 2400 €
Meer details
Meer details Landhuis Rapolano

Landhuis met 9+2 slaapplaatsen in de Crete Senesi, vlakbij Rapolano Terme (Siena). Tuin, zwembad, internetverbinding, benodigdheden voor de barbecue. Thermale baden, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1690 € - max: 3125 €
Meer details
Meer details Villa Giulio

Villa voor vakanties in de vlakte van Lucca, in Montecarlo. 6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinsing, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 950 € - max: 1300 €
Meer details
Meer details Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

7 dagen: min: 1950 € - max: 2700 €
Meer details
Meer details Landhuis Marcos

Vakantielandhuis in Cortona, in de Valdichiana, in de provincie Arezzo. 5 slaapplaatsen, tuin, zwembad, barbecue, internet verbinding. Op enkele kilometers van de woning bevinden zich een manege en tennisbanen.

7 dagen: min: 850 € - max: 1400 €
Meer details
Meer details Villa Corso

Villa met zwembad te huur in de omgeving van Arezzo, Toscane. Villa met 14/15 slaapplaatsen, panorama uitzicht

7 dagen: min: 1125 € - max: 2500 €
Meer details
Meer details Villa Alberoro

Mooie villa met 10 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in de omgeving van Monte San Savino (Arezzo). Grote tuin, zwembad, internet verbinding, air conditioning, barbecue. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1065 € - max: 2535 €
Meer details
Meer details Landhuis Lucignano

Landhuis voor vakanties in de Valdichiana, in Lucignano, in de provincie Arezzo. 5/6 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, schitterend panorama.

7 dagen: min: 500 € - max: 900 €
Meer details
Meer details Landhuis Campigiallo

Elegante landhuis onderverdeeld in twee appartementen in de Hoge Valdarno, in Terranuova Bracciolini (Arezzo). 10 slaapplaatsen, zwembad. Nationale Park van de Casentinese Bossen op enkele kilometers van de structuur.

7 dagen: min: 1120 € - max: 2120 €
Meer details
Meer details Villa S Giovanni

Historische italiaanse vakantievilla vlakbij San Miniato (Florence) in Toscane . Villa met 8/10 bedden en privé zwembad

7 dagen: min: 1450 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Montalcino

Villa te huur voor een vakantie in Montalcino (Siena), in Toscane. Villa met 11/13 slaapplaatsen, privé-zwembad.

7 dagen: min: 1940 € - max: 2315 €
Meer details
Meer details Villa Marino

Elegante villa met 10/14 slaapplaatsen tussen Forte dei Marmi en Viareggio (Lucca), in de Versilia. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, air conditioning. Golfclub, manege en tennisbanen in de omgeving. Schitterend panoramisch uitzicht over de kust en de Tyrrheense zee.

7 dagen: min: 4000 € - max: 7735 €
Meer details
Meer details Villa Casciana

Huurvilla voor vakanties in de laaggelegen Valdarno, tussen Pisa en Livorno, in Casciano Terme. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue, hydromassage, satelliet TV, internetverbinding, proeverijen, kookcursussen. Thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1240 € - max: 2290 €
Meer details
Meer details Landhuis Buti

Vakantielandhuis uit de XVIIe eeuw in het middeleeuwse dorpje Buti, tussen Pisa en Lucca, op enkele kilometers van de beroemde stranden van de Versilia. 8 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding, panoramisch terras.

7 dagen: min: 960 € - max: 2425 €
Meer details
Meer details Landhuis Lory

Landhuis met 8+7 slaapplaatsen in Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad met hydromassage, biologische moestuin, barbecue, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2300 €
Meer details
Meer details Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Meer details Villa Siena

Vakantievilla met zwembad vlakbij Siena in Toscane . Prachtige ligging, parkerplaats, 4/6 slaaplaatsen

7 dagen: min: 1016 € - max: 1544 €
Meer details
Meer details Villa Claudio

Lieflijke villa met 9+2 slaapplaatsen op het platteland rondom Pistoia, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in de Valdinievole. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, kinderspeelplaats. Golfclub, manege, tennisclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2865 €
Meer details
Meer details Villa Radi

Voormalig landhuis met 8 slaapplaatsen in de regio van de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia (Siena). Zwembad, tuin, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Schitterend panorama. Manege, golfclub en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3600 €
Meer details
Meer details Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Meer details Villa Sea Beach

Villa met 9/10 slaapplaatsen voor vakanties in de toscaanse Maremma, in Castiglione della Pescaia (Grosseto). Op slechts 20 meter van de zee, tuin, privé-pijnbomenbos, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2375 € - max: 5015 €
Meer details
Meer details Villa Castello

Elegante "Historische residentie" met 9 slaapplaatsen in de Valtiberina, in Sansepolcro (Arezzo). Zwembad, groot park, ingewijde privé-kapel, internetverbinding. Thermale baden, manege, golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 € - max: 1900 €
Meer details
Meer details Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1688 €
Meer details
Meer details Villa Casentino

Villa voor vakanties in Caprese Michelangelo (Arezzo), in het Casentino. 14 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. In de omgeving van het Nationale Park van de Casentinese Bossen; manege en tennisbanen op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2050 € - max: 2970 €
Meer details