Landhuis Camaiore

Landhuis met 6+2 slaapplaatsen voor vakanties op de heuvels tussen Lucca en Montecatini Terme, in Lappato, op enkele kilometers van Viareggio en de toeristische lokaliteiten van de Versilia. Zwembad, tuin, internetverbinding, kinderspelen, barbecue. Tennisclub en manege op enkele kilometers.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Streek:
Platteland van Lucca

Plaats:
Lappato (Lucca)

Personen:
6+2

Landhuis Camaiore
Landhuis Camaiore

Beschrijving

Omringd door rijen wijnstokken en olijfbomen, bevindt het landhuis zich op een bijzonder rustig gedeelte van het toscaanse platteland, in da Lappato (Lucca), een plaatsje gelegen tussen Montecatini Terme en Lucca.

Dankzij de nabijheid van Viareggio (de stad van het Carnaval) en Collodi (waar zich het park bevindt dat is gewijd aan Pinokkio), is het landhuis de ideale accomodatie voor gezinnen met kinderen. Lido di Camaiore en de andere badplaatsen van de Versilia, Lucca, Pisa, Florence en andere belangrijke kunststeden van Toscane zijn eenvoudig bereikbaar met korte ritten in de auto voor aangename dagjes uit.
Een manege en een tennisclub bevinden zich op enkele kilometers van het landhuis.

Een gazebo vlakbij het landhuis is ingericht met een grote tafel en stoelen om buiten te eten.
Het privé-zwembad (8,40x4,90 m; diepte: 1,20 m) gelegen op ongeveer 100 meter van de woning en voorzien van een kleedkamer en douche met warm water is gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten. De rand van het zwembad is ingericht met stoelen, ligbedden en parasols. Vlakbij het zwembad bevindt zich tevens een tweede gazebo.
In de grote tuin die het landhuis omringd bevindt zich een kinderspeelplaats met talrijke toestellen.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende landhuis biedt plaats aan 6+2 personen in 1 kamer met twee enkele bedden, 2 tweepersoonskamers en 1 tweepersoons slaapbank en beschikt over 4 badkamers.
Op de begane grond bevinden zich een woonkamer, de keuken, een tweepersoonskamer met badkamer ensuite en nog een badkamer.
De eerste verdieping bestaat uit een kamer met twee éénpersoonsbedden en badkamer ensuite en een tweepersoonskamer met badkamer ensuite.


Accessoires en faciliteiten

Het landhuis beschikt over een omheind zwembad, barbecue, ping-pongtafel, kinderspeelplaats, internetverbinding, satelliet TV, DVD speler, oven, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedden en privé-parkeerplaats.
Een baby-sitter is op verzoek beschikbaar.

Pizzeria, restaurant, levensmiddelenwinkel, bar en het postkantoor bevinden zich op 1,5 kilometer van het landhuis.
Op 5 kilometer van het landgoed bevinden zich een tennisclub en een manege.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
5 dagen
Colonica Camaiore ( 6+2 bedden)845 950 1000  1000 845 950 950
7 dagen
Colonica Camaiore ( 6+2 bedden)1160 1480 1540 2005 1540 1160 1375 1375
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten