Last Minute & Aanbiedingen in Florence en Toscane


Er is de villa in de Crete Senesi of die op het empolese platteland. Er is de villa in de Maremma of die in de Garfagnana. En dan is er de villa in de Chianti of die in de Valdarno.

En de lijst kan nog wel even doorgaan.

Omdat er zeer veel villa’s zijn in dat wat ooit het land was van Dante en Boccaccio, van de Medici en de Lorena. En zo zijn er ook vele, als we goed kijken, de last minute aanbiedingen voor villa’s op het toscaanse platteland. Aanbiedingen met verlagingen tot wel 20 procent van de basisverhuurprijs van een structuur dat voorzien is van alle moderne comforts.

Last minutes voor villa’s op het toscaanse platteland

En dus, als we op het laatste moment gekozen hebben voor een vakantiereis in het land van Toscane en als we geen één of meerdere weken door willen brengen in een hotel, bed and breakfast, of in een agritoerisme... dan is de beste oplossing het zoeken naar een last minute aanbieding voor villa’s op het toscaanse platteland..

De structuren, zoals hierboven al beschreven, zijn er velen. De plaatsen (Chianti, sienese platteland, Maremma, Valdarno, Valtiberina…), die onderling ook heel verschillend zijn, hebben een schoonheid gemeen zoals nergens anders in Italie en in de wereld. Niet toevallig heeft de Unesco enkele delen van het toscaanse platteland toegevoegd als werelderfgoed van de mensheid.

Deze structuren bieden aan de vakantiegangers zwembaden, baden met hydromassage, tennisbanen, sportzalen, grote groene ruimtes.

Je hoeft alleen nog te kiezen welke het beste bij je past en... fijne vakantie met de last minute aanbiedingen van villa’s op het toscaanse platteland!

» Meer details


Meer details Villa Corso

Villa met zwembad te huur in de omgeving van Arezzo, Toscane. Villa met 14/15 slaapplaatsen, panorama uitzicht

7 dagen: min: 1125 € - max: 2500 €
Meer details
Meer details Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Meer details Villa Limoni

Luxe vakantievilla met zwembad te huur nabij Cortona in Toscane. Villa voor 4/6/10 personen.

7 dagen: min: 600 € - max: 3400 €
Meer details
Meer details Villa Costa degli Etruschi

Villa met 6/8/12 slaapplaatsen voor vakanties in de Hoge Maremma - Val di Cecina, in Monteverdi Marittimo (Pisa). Grote tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege en tennisclub in de omgeving. Op enkele kilometers van de golf van Baratti en de stranden van de Etruskische Kust.

7 dagen: min: 735 € - max: 3705 €
Meer details
Meer details Villa Scannagallo

Villa voor vakanties in de omgeving van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 18/22 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, groot park. Verblijven toegankelijk voor gehandicapten.

7 dagen: min: 2650 € - max: 5300 €
Meer details
Meer details Agritoerisme Arezzo

Appartementen in villa te huur met zwembad op het platteland van Arezzo. Appartementen met 2 tot 4 slaapplaatsen, air conditioning, zwembad

7 dagen: min: 490 € - max: 1120 €
Meer details
Meer details Villa Irene

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, op de grens tussen de provincies Arezzo en Siena, in Lucignano. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internet verbinding. Ruimtes toegankelijk voor personen met een handicap.

7 dagen: min: 1500 € - max: 3000 €
Meer details