Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Vlakte van Lucca

Plaats:
Lucca

Personen:
10

Villa La Veduta
Villa La Veduta

Ligging

De villa bevindt zich in het noord-oosten van Toscane, op enkele kilometers van de Versilia.

De Versilia dankt zijn naam aan de gelijknamige rivier die het doorstroomt. Oorspronkelijk bestond de regio slechts uit de gemeenten Pietrasanta, Seravezza, Forte dei Marmi en Stazzema, maar sinds ongeveer een eeuw maken ook de plaatsen Camaiore, Viareggio en Massarosa er deel van uit.

Omdat het zowel in Italie als wereldwijd bekend staat vanwege zijn stranden, waar nog altijd talrijke beroemdheden hun vakanties doorbrengen, is de Versilia tevens een streek die rijk is aan cultuur: ieder jaar, vindt in villa La Versiliana een tentoonstelling plaats van ballet en theater, terwijl in Torre del Lago Puccini het Festival Pucciniano georganiseerd wordt. Zonder te vergeten dat in de maand februari in Viareggio praalwagens te vinden zijn van één van de bekendse Carnavallen van Europa.


Beschrijving

De villa is een elegant gebouw ontworpen door een stel beroemde architecten en interieur designers gebouwd op een marmeren heuvel binnen een landgoed op de heuvels rondom Lucca. Het landgoed bestaat tevens uit een dependance, dat op aanvraag slechts wordt verhuurd samen met de hoofdvilla.

Rondom het mooie gebouw dat is uitgerust met grote ramen en een dak dat geopend kan worden dat ervoor zorgt dat de gehel woning afkoelt, strekt zich 10 hecare olijfbomen en bossen uit.

De luxueuze villa en het privé-zwembad (26x5 m; diepte: 1,20 m) op enkele tientallen meters van het gebouw bieden een schitterend uitzicht over het omringende landschap. De stad Lucca is vanuit de verte zichtbaar.
Het zwembad wordt omringd door een grote relax-zone.
De benodigdheden voor de barbecue en een ping-pongtafel zijn beschikbaar voor de gasten.


Inrichting

De villa is een drie verdiepingen tellend gebouw met lumineuze vertrekken ingericht in een moderne en verfijnde stijl dat plaats kan bieden aan 8+2 gasten in 4 tweepersoonskamers en 1 tweepersoons slaapbank, en heeft 3 badkamers en 1 toilet.

De begane grond bestaat uit een entrée, wasserijruimte en een toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich een kookhoek met eetgedeelte, een woonkamer met open haard, een tweepersoonskamer en een badkamer met douche.
De tweede verdieping bestaat uit drie tweepersoonskamers (waarvan één met privé-badkamer), een slaapkamer met tweepersoons slaapbank en een badkamer met douche.

Vanuit de eerste verdieping bereikt men twee grote terrassen, waarvan er één zih uitstrekt totaan het zwembad.

De villa is tevens voorzien van een fitness-zone.


Accessoires en faciliteiten

De villa is uitgerust met een zwembad, externe hydromassage, barbecue, ping-pongtafel, fitness-ruimte, open haard, air conditioning, internet verbinding, satelliet TV, DVD speler, stereo-installatie met CD speler, oven, diepvriezer, magnetron, vaatwasser, wasautomaat, kinderbedje en privé-parkeerplaats.

Winkels en allerlei faciliteiten bevinden zich op 5 kilometer van de villa.
Een golfclub bevindt zich in de omgeving van het landgoed.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa La Veduta (10 bedden)4850 �5655 �6465 � 6465 �5655 �4850 �6465 �4850 �
6 dagen
Villa La Veduta (10 bedden)4965 �5790 �6620 � 6620 �5790 �4965 �6620 �4965 �
7 dagen
Villa La Veduta (10 bedden)4965 �5790 �6620 �8275 �6620 �5790 �4965 �6620 �4965 �
Informatie