Villa Pistoia

Plattelandsvilla uit de XIXe eeuw in Valdinievole, op enkele kilometers van Pistoia. 12/19 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. Landgoed van 20 compleet omheinde hectare.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Valdinievole

Plaats:
Serravalle Pistoiese (Pistoia)

Personen:
12+7 slaapplaatsen

Villa Pistoia
Villa Pistoia

De elegante plattelandsvilla (12/19 slaapplaatsen) bevindt zich op een panoramische positie in Serravalle Pistoiese, op enkele kilometers van Pistoia, in Valdinievole. Het landgoed is omringd door talrijke wandelpaden voor prachtige excuries te voet of op de fiets om het pistoiese platteland te ontdekken. De thermale baden van Montecatini en Monsummano en belangrijke kunststeden van Toscane, waaronder Florence en Lucca, zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Het oude gebouw is omringd door een italiaanse tuin waarin zich het privé-zwembad (6x12 m.) bevindt en 20 hectare terrein met olijfgaarden en wijngaarden. Het landgoed is compleet omheind.

De villa op drie verdiepingen met de typische vloeren van cotto is voorzien van alle comforts (internetverbinding, satelliet TV, CD speler, gasoven, vaatwasser, wasautomaat, strijkijzer, haardroger, ledikant voor kinderen en parkeerplaats) en is ingericht met antieke meubels en antieke spullen. De eerste verdieping, in de “Jachtzaal”, is compleet beschilderd met prachtige fresco’s.

De villa (6 tweepersoonskamers + 3 tweepersoons slaapbanken, 1 éénpersoons slaapbank, 6 badkamers + 2 dienstbadkamers) beslaat een oppervlakte van 800 m² dat verdeeld is over drie verdiepingen.

Op de begane grond bevinden zich de entree; een grote zaal die plaats kan bieden tot aan 30 personen; de grote, compleet uitgeruste keuken; een rustieke eetzaal; een salon; 1 tweepersoonskamer met privé-badkamer en 1 dienstbadkamer.

De eerste verdieping bestaat uit de “Jachtzaal”, ingericht met tafels en stoelen, vijf zalen van verschillende groottes ingericht om te lezen en te relaxen en 1 dienstbadkamer. In één van de zalen is het mogelijk er een tweepersoonskamer van te maken en een extra slaapbank te plaatsen. Mogelijkheid tot direkte toegang tot de tuin.

Op de tweede verdieping bevinden zich de “Muzieksalon”; 2 tweepersoonskamers met privé-badkamer; 1 kamer voor twee personen met privé-badkamer; een suite bestaande uit 1 tweepersoonskamer, salon met tweepersoons slaapbank en badkamer; een tweede suite bestaande uit 1 tweepersoonskamer, salon met éénpersoons slaapbank en badkamer.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-deckerstmispasen
1 dagen
Villa Pistoia (14+5 bedden)535 �615 �695 �775 �535 �695 �535 �
7 dagen
Villa Pistoia (14+5 bedden)3735 �4295 �4855 �5415 �3735 �4855 �3735 �
Informatie