Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdelsa

Plaats:
Colle Val d`Elsa (Siena)

Personen:
15

Villa Marinella
Villa Marinella

Beschrijving

De bebouwde velden en de bossen van de Valdelsa en de heuvels van de Chianti omringen de villa die gelegen is in Colle Val d`Elsa, de stad van het kristal, in de provincie Siena. Na een dagje uit naar Volterra, Florence, San Gimignano en Siena en een partijtje tennis, na ritje in de omgeving van de villa en een dag in de nabije thermale baden van Gambassi Terme, kunnen de gasten zic ontspannen aan de rand van het privé-zwembad met hydromassage gedeelte (5x10 m; diepte: 0,70-1,80 m) en het grillen van heerlijke gerechten in de buitenlucht.
In de tuin van de villa bevinden zich tevens een kinderspeelplaats met glijbaan, schommels, ping-pongtafel en tafelvoetbal, en een kleine sportplaats.


Inrichting

Het twee verdiepingen tellende gebouw bestaat uit drie appartementen; in totaal beschikt het over 15 slaapplaatsen in 2 tweepersoonskamers, 2 kamers met twee enkele bedden, 2 driepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer; er zijn 4 badkamers.
Beide appartementen op de begane grond bestaan uit een keuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Met een oppervlakte van 100 m², is het appartement op de eerste verdieping de grootste van de villa en bestaat uit een keuken, woonkamer, een éénpersoonskamer, twee driepersoonskamers en twee badkamers.


Accessoires en faciliteiten

De villa beschikt over schommels, glijbaand, tafelvoetbal, ping-pongtafel, darts, zwembad met hydromassage gedeelte, barbecue, kleine sportplaat, satelliet TV, internetverbinding, oven, wasautomaat, kinderbedden, fietsen, privé-parkeerplaats.
De drie appartementen zijn voorzien van zelfstandige verwarming.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

Winkels en faciliteiten bevinden zich in Le Grazie (2 km).
Een tennisclub en een golfclub bevinden zich op 3 kilometer van de villa, terwijl een manege zich op 10 kilometer bevindt.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Villa Marinella (15 bedden)870 €970 €   870 €1160 €970 €
5 dagen
Villa Marinella (15 bedden)1400 €1610 €   1400 €1930 €1610 €
7 dagen
Villa Marinella (15 bedden)1950 €2250 €2250 €2700 €2250 €1950 €2700 €2250 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten