Villa Pisa

Luxe villa in San Miniato vlakbij Florence in Toscane. Luxe villa met 14 slaapplaatsen, airconditioning, tuin, zwembad, golfbaan in de omgeving.

Accommodatie:
Luxe villa

Streek:
Lage Valdarno

Plaats:
San Miniato (Pisa)

Personen:
14

Villa Pisa
Villa Pisa

De villa heeft een honderdjarige geschiedenis: het werd gebouwd als vakantie residentie van de filosoof Augusto Conti en ging daarna over in de handen van de familie Buonaparte. Acht hectare park omringt de villa, er is een privé-zwembad met hydromassage, solarium en panorama terras.

De villa bevindt zich op slechts 2 km afstand van de golfbaan van ‘Golf Club Fontevivo’. Er is een zwembad en airconditioning. Het is mogelijk gebruik te maken van ontbijt, lunch en dinerservice met kok (prijs nader overeen te komen). Ligging: Florence 35 km – Pisa 45 km – Tyrrheense Zee 50 km – Lucca 39 km – Siena 40 km.

De villa (14 slaapplaatsen) heeft zes slaapkamers (2 met aparte bedden, 2 met tweepersoonsbedden en 2 driepersoonskamers), 3 salons, 6 badkamers, volledig ingerichte keuken, zwembad (7x14meter), panorama terras. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

 

Huurprijzen

 jan-aprmei-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Brogi (14 bedden)5545 6600 5545 5545 5545
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten