Villa Montecatini

Vakantievilla in Montecatini, in de Valdinievole, vlakbij Pistoia. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue. Thermale baden en manege met paardrijschool in de omgeving. Excursies te paard.

Accommodatie:
Villa met zwembad

Streek:
Valdinievole

Plaats:
Montecatini Terme (Pistoia)

Personen:
8 slaapplaatsen

Villa Montecatini
Villa Montecatini

De villa (8 slaapplaatsen) bevindt zich op een heuvel van de Valdinievole, op 3 kilometer van het centrum van Montecatini Terme en zijn beroemde thermale baden, in een zone die rijk is aan middeleeuwse dorpjes. In de omgeving van de villa bevindt zich tevens een manege met paardrijschool, die ook excursies te paard organiseert. Collodi en zijn aan Pinokkio gewijde park, de bekendste pop ter wereld, bevindt zich op slechts 6 kilometer van het landgoed. Pisa, Florence, Pistoia, Lucca en de stranden van de Versilia zijn eenvoudig bereikbaar voor aangename dagtrips.

Het gebouw is omringd door olijfgaarden en een tuin die ingericht is met tafels, stoelen en parasols, waarin zich het zwembad en een betegelde ruimte bevinden voorzien van een barbecue en ingericht om buiten te eten met een tafel voor 12 personen. Het landgoed is omheind en men heeft toegang tot de villa middels een hek met afstandsbediening.

Voorzien van alle gemakken (parkeerplaats, werkende open haard, brandhout voor de open haard, wieg, air conditioning, barbecue, strijkijzer en haardroger), is de villa onderverdeeld in twee onafhankelijke appartementen.

Het appartement op de begane grond is gereserveerd voor de gasten, die bovendien genieten van een exclusief gebruik van het zwembad en de buitenruimtes. In geval van nood, kunnen zij zich wenden tot de eigenaars, die in het appartement op de eerste verdieping wonen, voorzien van een eigen ingang.

Het appartement op de begane grond (2 driepersoonskamers, 1 tweepersoonskamer en 4 badkamers) bestaat uit een compleet ingerichte keuken, ruime woonkamer met werkende open haard en eettafel voor groepen tot 20 personen, 2 driepersoonskamers, 1 tweepersoonskamer en 4 badkamers.

 

Buggiano

Buggiano

Huurprijzen

 jan-aprmei-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
7 dagen
Villa Montecatini ( 8 bedden)1500 €1800 €2300 €1800 €1500 €2300 €1500 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten